Vad tycker deltagarna - Fotokurs & fotoresor för fotografen

Vad tycker deltagarna

Gick steg 1 igår och jag tyckte kursen var jättegivande. Att få lära mig fotografera manuellt vilket jag varit lite rädd för. Nu ser jag fram emot nattfotokurs i mars. 5 out of 5 stars

Leila A – December 2018

Gick steg 1 i lördags och tyckte jag fick lära mig mycket mat nyttigt gällande manuell fotografering! 5 out of 5 stars

Katarina L – December 2018

Solig och varm lördag med Catharina Fletcher i Göteborg. Tack för en bra grundkurs. Fick de baskunskaper och praktiska övningar jag behövde för att hädanefter köra på M-läget. Efterlängtat. Kommer att gå fler kurser. Tack Catharina och Mästerfoto. 5 out of 5 stars

Ninni N – Juni 2018

Gick fotokurs Steg1 den 2/6 lärde mig en en hel del och gjorde mitt fotade mer intressant 5 out of 5 stars

Andreas N – Juni 2018

Catharina var klar, tydlig och tog sig tid med alla under informationen och våra olika kameror. Rolig få lära sig använda de olika inställningarna (bländare, slutartid, ISO…) och inte bara köra på baszonen. Det bästa sedan var ju att nu skulle vi ut och testa och det är ju faktiskt där man lär sig! Så nu gäller det att öva och praktisera. Tack för trevlig kurs! 5 out of 5 stars

Margareta P – Mars 2018

Gick grundkursen 17/3 o tyckte den var toppen. Bra med tips, bra grundinfo gällande bländare, ISO och slutartid och den gav mig lust att själv gå ut o sätta igång o fota 5 out of 5 stars

Ami Z – Mars 2018

Jag tyckte kursen var bra. Det enda som var jobbigt var att vi var så många så man ville inte fråga allt det man undrade för att inte ta tid från dom andra. 4 out of 5 stars

Boletus – Januari 2018

Gick grundkursen och det var superbra men mycket svårare än jag trodde. Jag är dock total rookie. Känner att jag gärna vill följa upp med fler kurser när det första börjat sjunka in, så nu ska jag bara öva-öva-öva! Stort tack! 5 out of 5 stars

Maria L – December 2017

Mycket lärorik kurs! Instruktören lade sig på olika nivåer baserat på kursdeltagarnas olika kunskaper. Man kände att det var inga problem att ställa många frågor och samma frågor om igen. Instruktören förklarade tills man förstod helt enkelt. Mycket trevlig och pedagogisk instruktör som ville att vi skulle förstå allesammans. Jag rekommenderar verkligen denna kurs och den var värd varenda krona. Jag hade verkligen roligt och fick många aha-upplevelser. Jag önskar bara att jag gått kursen tidigare! Jag längtar redan till nästa kurs! 5 out of 5 stars

Cecilia – September 2017

Mycket nöjd med fotokursen i Göteborg som äntligen blev av. Även om jag fotograferat väldigt mycket genom åren så var detta precis den ”spark i baken” jag behövde för att använda all teknik som finns i kameran.
Går gärna andra fortsättningskurser, t ex nattfotografering. 5 out of 5 stars

Birgitta R – April 2017

En mycket bra kurs utan att känna att kurstiden inte räcker till, och att kursledaren var lyhörd och pedagogisk. 5 out of 5 stars

Patrik D – Januari 2017

Mycket kompetent och ödmjuk lärare! Upplägget på kursen var en utmärkt nivå för mig, och kursen var helt prestigelös, samtidigt som man verkligen lärde sig hur saker hänger ihop. Eller i alla fall fick verktygen för att kunna öva på rätt sätt och bli en bättre fotograf! 5 out of 5 stars

Christian A – Januari 2017

Vad tycker deltagarnaPatrik Lindqvist