Portfolios tagged senja

Följ med på en Fotoresa till Senja för att fotografera Vinterlandskap. Senja ligger precis norr om Lofoten i Norge och bjuder på fina kustlandskap men även det fantasiska vinterljuset som ligger kvar en evighet. Ljuset har precis letat sig tillbaka efter midvintern med sitt mjuka ljus som passar perfekt för att fotografera landskap.

Skilltype/ Abisko En av världens bästa platser att fotografera norrsken på är Abisko för att det rankas som en öken, d.v.s att himlen är ofta klar från moln så att man kan se norrskenet. Du får möjligheten att fotografera Lapporten, Torneträsk och kringliggande landskap under denna resa till nordligaste Norrland. Workshop i hur man fotograferar norrsken och vad man ska tänka på för att bilderna ska bli så bra som möjligt.

Skilltype / Lightroom Gå en fotokurs i bildbehandling Adobe Lightroom classic. Lär dig hantera det populäraste bildbehandlingsprogrammet bland både nybörjare och yrkesfotografer. Importera, organisera bilderna i biblioteket, framkalla och exportera bilder till både print och webb. Här får du kunskapen hur man redigerar bilder.

Skilltype/ Fotoresor Åk på olika fotoresor med Mästerfoto för att lära dig mer om fotografering men även att vara med på ett inspirerande äventyr med kultur och upplevelser. Välj fotoresa till Japan för att fotografera vilda djur som jättehavsörn, snöapor eller Tranor i vinterlandskap. Kina om du är intresserad av unika porträtt hemma hos utvalda modeller men även fanstasilandskap som insprerade filmen Avatar. Resa till Island om magiska vulkanlandskap ligger dig varmt om hjärtat men även fina kustlandksap lovas. Strax norr om Lofoten ligger Senja med sina majestätiska fjordlandskap som stoltserar i vinterljus.

Skilltype/ Gotland Följ med på ett naturfoto äventyr till Gotland. Workshop i landskapsfotografering men även hur man bildbehandlar för att förbättra dina naturbilder. Lär dig hur man planerar ljusriktning, utför och efterarbetar bilderna för att få till bästa möjliga bilder. Vi börjar denna långhelg på östra Gotland för att sedan arbeta oss upp mot Fårö och sedan avslutningsvis tillbaka till Visby.

Skilltype/ Naturfoto Gå en workshop i naturfoto för att lära dig mer om naturfotografering och landskapsfotografering. Det finns många både fotokurser och fotoresor att välja på som Senja i Norge som ligger norr om Lofoten och bjuder på vinterlandskap mellan fjordarna. Resa till Island för dig som tycker om magiska landskap och fotoäventyr. Workshop Naturfoto till Gotland om du gillar raukar, landskap och naturfotografering men även Naturfotografering Landsort & Kustlandskap hovs hallar & kullaberg

X