Gå makrofoto fotokurs | Fotokurser & workshops

Makrofoto - Makrofotografering fotokurs & workshop

Makrofoto - Lär dig makrofotografering

Följ med på Makrofoto fotokurs / workshop i Tyresta nationalpark för att utforska Makro fotografering. Fotokursen går över en helg, lördag till söndag där vi går igenom grunden med Makro men även fortsättningskunskaper. Under kursen så utforskar vi tillsammans ett helt universum av smådjur, växter men även form och färg. Följ med på en resa genom urskogen i Tyresta nationlapark.

Vi går igenom grunder makrofotografering såsom exponering, skärpedjup, slutartider men även hur du sätter fokus på ett säkert sätt på dina motiv. Sedan går vi in på mer avancerade inställningar av kameran men även ljussättning med LED-ljus eller blixt för att ge ett tilltalande ljus.

Vad det gäller utrustning så pratar vi om systemkameran, olika objektiv som makro-objektiv eller närbildslinser, filter, stativ, blixljus och led-lampa för ljussättning av motiv, mellanring och en hel del andra saker.

Under kursdagarna har du tillgång till kursledaren som hjälper dig på vägen med just dina frågor och inspirerar dig till bättre bilder med både motiv och bildkompistion.