Gå bildredigering Lightroom classic | Fotokurser & workshops

Bildredigering Lightroom classic

Bildredigering Lightroom classic

Lär dig bildredigering genom att gå en fotokurs / workshop i bildbehandling Lightroom classic. Här lär du dig hantera det populäraste bildbehandlingsprogrammet bland både nybörjare och yrkesfotografer. Det finns olika kurser i Lightroom classic med bildredigering som går igenom och visar möjligheterna för justeringar både lokalt som globalt. Lär dig förstå hur bildbehandling fungerar med allt från Importert, organisering av bilder i biblioteket, framkalla för at sedan exportera bilder till både print och webb. Här får du viktig kunskap hur du redigerar dina bilder för att uppnå en så bra bild som möjligt.
På fotokursen går vi igenom viktiga justeringsverktyg, histogram, justering av exponering, graderat filter för att justera himmel, vitbalans och en rad andra viktiga delar.
Det kan vara redigering av landskap för att förbättra färger, mörka ner eller ljusa upp bilden lokalt, bildkomposition eller för att göra bilden med dramatisk med moln. Även porträtt och hur du balanserar hudtoner med skärpning av ögon men även hur du hanterar lokala justeringar i ansiktet.
Kurserna passar för dig som är helt nybörjare eller fortsättningskurser både i grupp eller privat.