Recensioner – kundomdömen

Fotoresor och fotokurser med Mästerfoto
5.0
Based on 46 reviews
drivs av Facebook
Ulrica Pettersson
Ulrica Pettersson
2021-05-18T08:51:41+0000
Gick nyligen kurs och lärde mig en hel del.. Dock så vill man ju lära sig ännu mera nu :) Blir kanske ny kurs till... hösten. Mycket roligt och lärorikt. Nöjd elev 😁läsa mer
Rita Rönngård Nedelius
Rita Rönngård Nedelius
2021-01-25T06:33:02+0000
Jag och min make gick Fotokurs steg 1 i Lördags.Kan varmt rekommendera att gå om man är nybörjare.Patrik var mycket... kunnig, engagerad och pedagogisk.Vi lärde oss massor fast vi var helt novis på kamerans funktioner o fotografering. Så nu ska vi träna på det vi lärt oss av Patrik, kommer definitivt att gå en fortsättningskurs hos honom .läsa mer
Pia Hintze
Pia Hintze
2020-11-17T17:19:49+0000
Rekommenderar Nattfotografering - en inspirerande, rolig, informativ kurs med Patrik. Massor med bra tips och fina... miljöer. Kul!läsa mer
Patricia Arcenegui Ejerfeldt
Patricia Arcenegui Ejerfeldt
2020-09-21T09:44:54+0000
Jag var med på Fotokurs Steg 1 och Naturfotomorgon i helgen i Stockholm. Jag kan varmt rekommendera Patrik Lindqvist:... bra kunskap och väldigt engagerad. Jag är inte längre rädd att "leka" med kameran. 😁läsa mer
Agnetha Schalling
Agnetha Schalling
2020-09-21T06:07:11+0000
Jag var med på Naturfotomorgon igår i Tyresta. Kan varmt rekommendera denna kurs, mycket insprirerande förmiddag och en... entusiastmerande lärare i Patrik! Tar med mig många nya pusselbitar i mitt fotograferande.läsa mer
Marie Forsman
Marie Forsman
2020-09-20T09:41:33+0000
Toppen grundkurs igår! Så inspirerad och redo att både snurra och klicka på nu, mer familjära knappar. Tack!
Thomas Therborn
Thomas Therborn
2020-06-03T05:57:17+0000
Blixt- o Ljussättnings-kursen kan varmt rekommenderas! Precis lagom teori och sen bara att praktisera. Allt instrueras... av en både trevlig och kunnig Patrik!läsa mer
Anna Raneflod Björlin
Anna Raneflod Björlin
2020-04-05T14:42:14+0000
Jag gick Fotokurs steg 1 och Nattfotografering nu i helgen. Superroliga, inspirerande och lärorika. jag fick med mig... många bra tips. Tack Mästerfoto och Catharina Fletcher! 🙏❤📸👌läsa mer
Johanna Segerstråle Kjellin
Johanna Segerstråle Kjellin
2019-12-19T10:14:38+0000
Har gått 3 st fotokurser hos Mästerfoto: Steg1, Steg 2 samt Blixkurs & Ljussättning. Är supernöjd över de pedagogiska... och bra kurserna.läsa mer
Viveka Hjelmström Pihlquist
Viveka Hjelmström Pihlquist
2019-11-18T17:26:27+0000
Deltog i Naturfotomorgon med frukost. Verkligen annorlunda aktivitet i november(!). Lärorikt, roligt och uppfriskande.... Bra och trevlig lärare. Är inte ngn fena på foto och min kamera, men fick toppenguidning. Kan rekommenderas. Sist men inte minst, utefrukost i november är klart underskattat 😉.läsa mer
Anna Lundgren Annas
Anna Lundgren Annas
2019-08-27T12:45:54+0000
Jättebra kurs! Deltog i Naturfotomorgon, kan verkligen rekommendera den utflykten!
Thomas B Andersson
Thomas B Andersson
2019-07-06T08:19:53+0000
Mycket intressant och givande kursdag! Gillar starkt sådana här skräddarsydda kursdagar där man enbart kan koncentrera... sig på moment som man själv behöver förbättra. Toppen!läsa mer
Anna Brännlund
Anna Brännlund
2019-06-04T05:39:37+0000
Jättebra kurs! Trevlig kursmiljö och en fantastisk kursledare, Patrik, som är superengagerad och mån om att alla ska... lyckas! Hade också världens roligaste kurskompisar som gjorde kursen till så mycket mer!Rekommenderar stark denna kurs! 👏🏻👏🏻👏🏻 är sugen på fler kurser i framtiden!läsa mer
Kristina Vidmark
Kristina Vidmark
2019-05-18T19:55:28+0000
Var på steg 1-2 med Mästerfoto på Tyresö förra helgen. En intensiv men mycket lärorik och givande helg i vackra... omgivningar tillsammans med likasinnade. Patrik var superduktig och verkligen mån om att dela med sig av sitt kunnande. Kan varmt rekommendera en kurs med Mästerfoto för alla som vill utveckla sitt fotograferande.läsa mer
Johanna Bryngelsson Brusing
Johanna Bryngelsson Brusing
2019-05-14T10:29:17+0000
Gick Fotokurs steg 1-2 i Tyresö i helgen som var och rekommenderar varmt denna kurs om du vill lära känna din kamera... och komma igång med fotograferingen. Vår kursledare Patrik är superduktig! Han tog sig tid och fick alla i gruppen att känna sig delaktiga i varje moment. Mycket valuta för pengarna och ett väldigt trevligt och socialt sätt att lära sig grunderna i fotografering på tillsammans med andra med lika intresse.läsa mer
Angelica Ganeklev
Angelica Ganeklev
2019-03-26T20:16:20+0000
Jag gick på fotokurs grundkurs. Mycket givande och inspirerade kurs. Jag kan varmt rekommendera kurser hos mästerfoto! 😊
Anita Scheers
Anita Scheers
2019-03-17T20:29:42+0000
Vilken intensiv och givande resa, med massor unika fina fototillfällen...vi var en mycket trevlig grupp,och därmed... mycket glädje ...Patrik och Ella gjorde så att vi trivdes toppen bra ...allt var toppen och jag ser fram till en nästa resa till Japanläsa mer
Yvonne Bäckstedt
Yvonne Bäckstedt
2019-03-16T16:13:44+0000
Vi kan varmt rekommendera att resa med Mästerfoto! Reste till Japan i februari 2019, det var vårt första besök i Japan... och första gången vi reste i grupp. Det blev en fantastisk resa med många unika fototillfällen och en härlig gemenskap. Superbra ordnat Patrik och Ella !!läsa mer
Leila Almqvist Fd Ståhlberg
Leila Almqvist Fd Ståhlberg
2018-12-09T15:32:04+0000
Gick steg 1 igår och jag tyckte kursen var jättegivande. Att få lära mig fotografera manuellt vilket jag varit lite... rädd för. Nu ser jag fram emot nattfotokurs i marsläsa mer
Gösta Larsen
Gösta Larsen
2018-12-05T21:19:29+0000
Jag var på nattfotokurs i Stockholm med Patrik Lindqvist som lärare. VI fick lära oss hur man kan tänka när man... fotograferar i mörker och testa att fotografera på olika sätt. Vi fick t.ex. testa ljusmålning och att fotografera bilar med lång slutartid. Jag tycker att kursen var väldigt bra!läsa mer
Katarina Lundin
Katarina Lundin
2018-12-03T07:37:37+0000
Gick steg 1 i lördags och tyckte jag fick lära mig mycket mat nyttigt gällande manuell fotografering!
Peter Nordlander
Peter Nordlander
2018-11-05T06:30:30+0000
Landskapsfoto på Landsort är en höjdare av många skäl. Fantastisk natur, härlig och avslappnad fotogemenskap. Patrik... klarade att både vara huvudperson (kursledare) och låta oss andra komma fram. Hans kunskap, erfarenhet och fotoäventyr är en källa att ösa ur.läsa mer
Cecilia Liepe
Cecilia Liepe
2018-08-28T15:36:50+0000
Gick nattfoto med Patrik förra fredagen. Kul och lärorikt. Fick många bra tips.
Mia Lägnert
Mia Lägnert
2018-06-13T18:36:56+0000
Vi gick helgkursen, steg 1-2, och den var över förväntad. Patriks bemötande, miljön och kursens upplägg var... fantastiskt! Kursen varvade teori med praktiska övningar på ett bra sätt och gjorde att en nybörjare som jag kände mig riktigt proffsig vid helgens slut:) Vi kommer definitivt försöka gå fler kurser hos Mästerfoto!TACK!läsa mer
Ninni Nilsson
Ninni Nilsson
2018-06-04T13:50:57+0000
Solig och varm lördag med Catharina Fletcher i Göteborg. Tack för en bra grundkurs. Fick de baskunskaper och praktiska... övningar jag behövde för att hädanefter köra på M-läget. Efterlängtat. Kommer att gå fler kurser. Tack Catharina och Mästerfoto.läsa mer
Andreas Häggbom
Andreas Häggbom
2018-05-30T07:48:38+0000
Jag gick steg 1-2 ute i Tyresö i slutet av maj. Kursledaren Patrik var kunnig, driven, väldigt social och positiv.... Detta tillsammans med andra trevliga kursdeltagare gjorde det till några väldigt givande dagar. Aldrig mer auto-läge efter detta... :)läsa mer
Kjell Junergård
Kjell Junergård
2018-03-27T07:00:48+0000
Nattvandringen i Stockholm med Patrik 180316 överträffade alla mina förväntningar och gav mersmak till att delta i fler... evenemang med Mästerfoto :)läsa mer
Ljiljana Katanic
Ljiljana Katanic
2018-03-23T12:58:52+0000
Admirable
Margareta Petersson
Margareta Petersson
2018-03-20T13:08:48+0000
Catharina var klar, tydlig och tog sig tid med alla under informationen och våra olika kameror. Rolig få lära sig... använda de olika inställningarna (bländare, slutartid, ISO...) och inte bara köra på baszonen. Det bästa sedan var ju att nu skulle vi ut och testa och det är ju faktiskt där man lär sig! Så nu gäller det att öva och praktisera. Tack för trevlig kurs!läsa mer
Josefin Holmberg
Josefin Holmberg
2018-02-16T11:56:26+0000
Jenny Wilke Blanck
Jenny Wilke Blanck
2018-01-04T19:56:02+0000
Maria Lassas Wahlqvist
Maria Lassas Wahlqvist
2017-12-06T13:25:51+0000
Gick grundkursen och det var superbra men mycket svårare än jag trodde. Jag är dock total rookie. Känner att jag gärna... vill följa upp med fler kurser när det första börjat sjunka in, så nu ska jag bara öva-öva-öva! Stort tack!läsa mer
Gustaf Sköld
Gustaf Sköld
2017-11-06T10:51:36+0000
Hannele Andersson
Hannele Andersson
2017-09-28T14:26:19+0000
Ulf Andersson skriver via min adress☺Mycket nöjd och mycket givande frukostkurs den 24 september i Delsjön, Göteborg.... Kommer att anmäla mig till mer kurser hos Er.Det började mycket roligt på morgonen med en joggande fotokurs ledare😂😄Tack ännu en gång för en mycket bra kurs.MvhUlf Anderssonläsa mer
Yvonne Wengler
Yvonne Wengler
2017-09-16T19:51:51+0000
Fotoresan till Island var helt magiskt. Rekommenderas. Välorganiserad. Patrik rattade bilen tryggt och säkert runt till... olika fotoplatser och där gav han oss tillsammans med hans kollega Ella tips och goda råd kring fotograferandet.läsa mer
Silvia Li
Silvia Li
2017-09-16T19:30:38+0000
Fantastisk fotoresa på Island med häpnadsväckande och varierande naturlandskap. Resan var välarrangerad och intensiv på... ett positivt sätt! Tack vare detta och konstruktiv feedback från fotograferna Patrik och Ella blev förutsättningarna för att fotografera optimala! Både fotografer och hela resegruppen var hemskt trevliga. Fotoresan var både lärorik och oförglömlig!läsa mer
Helen Furenius
Helen Furenius
2017-04-26T06:00:21+0000
Jag fick naturfotomorgon i present och hade äran att få ha fotograf Patrik som lärare. Det var en fantastiskt rolig... aktivitet som gav massor med nya lärdomar.läsa mer
Birgitta Rönnqvist
Birgitta Rönnqvist
2017-04-25T11:23:24+0000
Mycket nöjd med fotokursen i Göteborg som äntligen blev av. Även om jag fotograferat väldigt mycket genom åren så var... detta precis den "spark i baken" jag behövde för att använda all teknik som finns i kameran.Går gärna andra fortsättningskurser, t ex nattfotografering.läsa mer
Anders Klevmarken
Anders Klevmarken
2017-04-20T14:13:47+0000
Jag deltog för någon tid sedan i en kurs i nattfotografering i Stockholm. Det var en utmärkt kurs med en mycket kunnig... och entusiastisk kursledare. Under tre timmar fick vi öva landskapsfotografering över Riddarfjärden, fånga trafiken på Centralbron, göra ljusmålning och fotografera de smala gränderna i Gamla Stan. Mycket lärorikt!läsa mer
Peter Evers
Peter Evers
2017-03-11T14:42:24+0000
Jag hade glädjen att åka med Mästerfotograferna Patrik Lindström och Max Gennel till Japan i februari. Med på resan var... också Roberth Graham så vi utgjorde en liten men naggande god grupp. Det var intensiva dagar med fotograferande från bitti till sent men samtidigt välorganiserat så att vi fick möjlighet att se många olika platser och djur. Jag led och lider fortfarande av en ryggmärgsskada jag ådrog mig i höstas och min gångförmåga och benstyrka är kraftigt nedsatt men jag fick alltid hjälp med att bära min fotoutrustning om jag så behövde. Dessutom "hands-on" råd vid fotograferingen. Kom hem med 5500 exponeringar som jag just nu gallrar hårt i. En fantastisk resa som varmt kan rekommenderas om den kommer upp igen!läsa mer
Patrik Dalvén
Patrik Dalvén
2017-01-22T07:23:36+0000
En mycket bra kurs utan att känna att kurstiden inte räcker till, och att kursledaren var lyhörd och pedagogisk.
Ulrika Lundblad
Ulrika Lundblad
2017-01-17T09:30:12+0000
Min son Alexander tog en privat fotokurs med Patrik. Han var mycket nöjd och kände sig inspirerad att fortsätta med... fotografering. Patrik är mycket pedagogisk och hjälpte Alexander att förstå både den teoretiska och den praktiska biten i fotografering. Han kommer absolut gå fler kurser hos Mästerfoto.Ulrikaläsa mer
Anna Andersson
Anna Andersson
2017-01-15T19:27:05+0000
Anette Palmquist
Anette Palmquist
2016-11-14T08:56:32+0000
Mycket bra upplägg och inspirerande och lärorik fotografering. Dessutom jättegod mat och trevlig grupp
Kalle Ek
Kalle Ek
2016-11-11T18:07:44+0000
Mycket bra organiserad och pedagogisk fotokurs.Hela upplägget var väl genomfört och inte en minut kändes tråkig.... Förberedelser och genomgång efter utomhusaktiviteter var fyllda med goda tips både med genomgång av kamerainställningar och bildredigering.Maten var "hemlagad" på plats och suveränt god.Jag har lite problem med att att gå efter en stroke och kände att jag hela tiden hade ett vakande öga på mig. Fick hjälp att ta mig till ställen jag aldrig hade klarat själv.Landsort är en underbar plats för fotografering och det var roligt att få umgås med "likasinnade" en hel helg.läsa mer
Louise Rigolet
Louise Rigolet
2016-11-11T09:46:04+0000
Var med på en fotohelg ute på Landsort och det var så bra. Bra workshop, kanon trevligt sällskap, god mat och härligt... ställe att fotografera. Ser fram emot nästa äventyr med Mästerfoto.läsa mer
Läs alla recensioner
Mästerfoto
4.9
Baserat på 14 recensioner
powered by Google
Sofia Ekberg
Sofia Ekberg
21:00 11 Apr 21
Great fun! Thank you Patrik for two very informative and inspiring courses!/ Sofia & Hannes
Sevve Saberi
Sevve Saberi
21:54 08 Mar 21
Went step 1 in the course at Mästerfoto. Very useful to go on where no question was too big or too small. Really feel... that I am a better photographer already the day after the course.läs mer
Veronika inStockholm
Veronika inStockholm
17:03 13 Dec 20
I took Fotokurs steg 1 and I am very satisfied, good course structure, clear explanations great tips, picture examples... and great practical exercises! I can warmly recommend Patric!läs mer
Valgeir Halldorsson
Valgeir Halldorsson
09:36 16 Nov 20
Very professional course and personal instructions .. Taught me a lot. Good food.
Åsa Hultström
Åsa Hultström
09:42 15 Nov 20
Went yesterday Photo Course 1 in Stockholm which was incredibly educational. Patrik was inspiring and very... knowledgeable. Lots of laughs and a decision to sign up for step 2 right away.läs mer
Marita Frigård
Marita Frigård
07:42 27 Oct 20
Tack Cattis, för alla tips och en mycket trevlig och lärorik fotokurs här i Göteborg. Fortsätter gärna med nästa kurs.... 👍😊läs mer
Se alla recensioner
Recensioner - kundomdömenPatrik Lindqvist
X