Fotoresor | Fotoresa Island & Japan | Unika resor Kina fotografer

Fotoresor

Fotoresor Japan, fotoresa Island eller fotoresa Kina

Island fotoresa

Vad sägs om ett storslaget foto äventyr, underbar natur, fantastiska vyer och en fotoupplevelse utöver det vanliga. Island och äventyr har alltid haft en koppling med varandra sedan urminnes tider. Man förknippar denna ö med gejsrar, vulkaner och heta källor, men vi vill att du ska få någonting utöver det vanliga på denna fotoresa.

Läs mer…

Fotoresa Japan

Fotoresa Japan – Ett land bortom drömmarna och fantasin. Vi tar dig med på en resa från mångmiljonstaden Tokyo till frusna Makaker, tranor, svanar samt havsörn vid packisen. Under resans gång blir det tid till både bildvisning och samtal kring hur vi lyckas med att fånga Japan på bästa sätt. På kvällarna njuter vi av traditionell mat och diskuterar dagens upplevelser och fotografering. Det sägs att en Sushi inte är en sushi om den intas utanför Japan.

Läs mer…

Fotoresa Kina

Fotoresa Kina – Vi åker till några av Kinas mest natursköna provinser & koncentrerar oss på landskap, lifestyle & kultur. Landskapen är både stora & små men huvuddelen är mot de stora med en blandning av floder, bergstoppar & risfält. Vi utforskar även Zhangjiajie forest nationalpark & de välkända ”Avatar mountains” som inspirerade till de vackra bergsformationerna i just filmen Avatar.

Läs mer…

FotoresorPatrik Lindqvist