Privat fotokurs

Privat fotokurs – Mästerfoto erbjuder privata och skräddarsydda kurser efter dina behov. Det kan vara en mycket bra möjlighet för dig som har speciella önskemål eller behov av viss kunskap. Det kan också vara ett roligt inslag på kickoffen, möhippan eller svensexan.

Kanske vill du veta allt om ljussättning i studio eller lära dig om actionfotografering i vildmarken. Har du nyligen köpt ny utrustning som du vill lära känna, eller så ska du resa iväg på ett spännande äventyr och vill fräscha upp din kunskap.
 
En grundkurs är en bra början, men om du känner att grunderna sitter och vill få djupare kunskap, då är en privat kurs under en förmiddag eller heldag oslagbart. Här kan vi fokusera på just dig och dina behov.
 
Vi arrangerar även gruppevents som kan passa företagets kickoff. Att lägga till en fotokurs under konferensen blir ett annorlunda och spännande inslag. Vi kan blanda fotoutmaningar med olika delmoment. En fototävling och bildbedömning med dagens bästa bilder brukar vara uppskattat. Vi sammanställer sedan bilderna och presenterar dessa i ett galleri på webben.
 
Privata fotokurser eller resor går att kombinera med både möhippor, svensexor och företagsevent.
 
Kontakta oss om ni har några idéer eller funderingar, så hjälper vi er med det vi är bäst på.

Min son Alexander tog en privat fotokurs med Patrik. Han var mycket nöjd och kände sig inspirerad att fortsätta med fotografering. Patrik är mycket pedagogisk och hjälpte Alexander att förstå både den teoretiska och den praktiska biten i fotografering. Han kommer absolut gå fler kurser hos Mästerfoto.

U. Lundblad

Fotokurs tidFritt val

Fotokurs längdFritt val

Fotokurs kartaFritt val

Fotokurs tidFritt val

Fotokurs erfarenhetFritt val

Fotokurs deltagare1 – 8

Fotokurs prisfr. 4 000 Kr

Privat fotokursPatrik Lindqvist
X