Fotokurs på distans I Distanskurs I Foto webbkurs på nätet

Fotokurs distans

Fotokurs distans

Vill du gå fotokurs på distans?… då har du kommit till helt rätt ställe för dessa fotokurser hålls vart du än är i världen.

Mästerfoto utbildar i fotografering för både privatpersoner och företag sedan 2011. Det har alltid varit det personliga mötet som har varit spännande för mig (Patrik). Men nu hoppas jag på ännu fler personliga möten digitalt och att få lära just dig mer om fotografering.

Det kan handla om:

 • Personlig, fotografisk coachning från grunden eller för att komma vidare till din nästa nivå
 • Grundkurs i Lightroom Classic eller att komma vidare med din bildbehandling. Lightroom är det mest använda redigeringsprogrammet bland fotografer.
 • Portfolio coachning
 • … eller i stort sett vad som helst inom den fotografiska världen. Jag anpassar mig efter vad just du är intresserad av att lära dig mer om!

Hur går fotokursen till?
Fotokursen sker via nätet (distanskurs) från din egna dator hemma och baseras på kommunikation och visuellt lärande, t.ex. att vi arbetar med bilder på din dator, diskuterar bilder och vad man kan tänka på för att utveckla just din fotografering m.m.

Planeringsfas: Skicka ett mejl eller ta kontakt med mig direkt via telefon. Tillsammans sätter vi ihop ett program som passar just dig. Du kommer sedan att informeras om viktiga saker som du kan förbereda innan kursen. Därefter bestämmer vi en passande tid för kursen. Det kan vara ett kurstillfälle eller flera kurstillfällen.

Kursfas: Vi går igenom kursprogrammet via videolänk (eller annan passande kommunikation) där vi tillsammans diskuterar kursplanens olika delar.

 • Är det t.ex. en kurs i Lightroom så jobbar vi tillsammans på din dator via fjärrlänk, du får använda dina förutsättningar och redigera både själv och med min hjälp. På så sätt får du ut mer av kursen och kommer ihåg saker bättre som vi har gått igenom.
 • Eventuella kursuppgifter kan diskuteras över videolänk, mejl eller annan kommunikation som känns bra för dig.

Efterfas: Dyker det upp frågor efter kursen så hörs vi av via enklast kommunikationsväg för att lösa dina frågor.

Intresseanmälan
För frågor om fotokurser på distans så fyll gärna i formuläret så återkommer jag inom kort. Priset baseras på omfattningen av kursen men det är helt gratis att göra en förfrågan.

  Namn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Meddelande

  Fotokurs distansPatrik Lindqvist