Bildredigering Lightroom Classic

Bildredigering Lightroom Classic

Om Adobe Lightroom classic:
Det absolut mest använda bildredigeringsprogrammet från nybörjare till yrkesfotografer. Programmet finns till både dator (gratis 7 dagar, sedan tillkommer en kostnad) och smartphone (gratis). Båda versionerna kan synkas via molnet till din dator för att ha möjligheten att redigera bilder vart du än är. Båda versionerna är liknande i gränssnittet och under kursen används din dator med “Classic” för att få fler redigeringsmöjligheter, men kunskapen kan överföras till mobilversionen.

Du kan enkelt ladda ner en gratis demo Lightroom classic

Bildbehandling Lightroom grundkurs

Grundkurs bildredigering Lightroom classic för att du ska hitta i programmet men även kunskapen för lättare bildredigering. Kursen finns i Stockholm, Göteborg och Malmö
För mer information och kursdatum gå in på kurssidan.

Bildbehandling Lightroom fortsättning

Detta är en fortsättningskurs för dig som vill komma vidare med din bildredigering i Lightroom Classic. Kursen finns i Stockholm och Malmö.
För mer information och kursdatum gå in på kurssidan.

Bildbehandling Lightroom classic ”ONLINE”

En kurs för dig som vill lära bildredigering i Lightroom Classic ”ONLINE”. Den finns som grundkurs, fortsättningskurs men även som privatkurs där vi riktar in oss på vad du vill/behöver lära dig. Kursen finns online i hela Sverige vart du än är.
För mer information och kursdatum gå in på kurssidan.

Bildredigering Lightroom ClassicPatrik Lindqvist
X