Lär dig bildredigering Lightroom classic | Fotoredigering Adobe

Bildredigering Lightroom Classic

Bildredigering Lightroom Classic – Ta dina bilder till en högre nivå

 

Bildbehandling Lightroom grundkurs

Grundkurs digital bildbehandling Lightroom classic för att du ska hitta i programmet men även kunskapen för lättare bildredigering. Kursen finns i Stockholm, Göteborg och Malmö

För mer information och kursdatum gå in på bildbehandling grundkurs.

Bildbehandling Lightroom fortsättning

Detta är en fortsättningskurs i bildbehandling för dig som vill komma vidare med din redigering i Lightroom Classic. Kursen finns i Stockholm men även privatkurser Online.

För mer information och kursdatum gå in på bildbehandling fortsättning.

Bildbehandling Lightroom classic – Distans

En kurs för dig som vill lära bildredigering i Lightroom Classic ”ONLINE”. Den finns som grundkurs, fortsättningskurs men även som privatkurs där vi riktar in oss på vad du vill eller behöver lära dig. Kursen finns Online i hela Sverige vart du än är.

För mer information och kursdatum gå in på bildbehandling distans.

Jag gick en kurs i Lightroom Online med Patrik Lindqvist. Kursen var superbra och Patrik är kanske den bästa lärare jag har haft. Mycket pedagogisk, kunnig och med entusiasm som smittar av sig. Jag ska absolut gå fler kurser med honom som lärare

Gunnar

Om Adobe Lightroom classic:
Det absolut mest använda programmet för digital bildredigering från nybörjare, fotoentusiast till yrkesfotografer. Programmet finns både till dator (gratis 7 dagar, sedan tillkommer kostnad) och smartphone (gratis). Båda versionerna kan synkas via molnet till din dator för att ha möjligheten att redigera bilder vart du än är. Båda versionerna är liknande i gränssnittet och under kursen används din dator med “Classic” för att få fler redigeringsmöjligheter, men kunskapen kan överföras till mobilversionen.

Du kan enkelt ladda ner en gratis demo Lightroom classic

Bildredigering Lightroom ClassicPatrik Lindqvist