Fotokurser Sverige I Lär dig naturfoto I Landskapsfoto & privat fotokurser

Fotokurser

Mästerfoto erbjuder fotokurser & workshops i hela Sverige inom olika olika fotograferings områden men även kunskapsnivåer, från dagkurs, kvällskurs till längre helgkurser. Gå från nybörjare till att komma vidare med din fotografering och bygg upp en bekväm erfarenhet för att hantera din kamera i olika situationer. Det finns även fotoresor för den som letar efter längre fotokurser och resor med inriktning på fotografering. Du får upplevelser med både människor och kultur men även lite äventyr som bonus. Välj nedan vilka fotokurser baserat på intresse & längd av fotokursen.

Ta bättre bilder med Mästerfoto. Fotokurs SverigeFotokurser dagkurs – grundläggande kortare fotokurser ofta med temainriktningar från nybörjare till amatörfotograf. Lär dig ta bättre bilder och för att komma vidare i din fotografering men även fortsättningskurser inom vissa områden. Om du inte har tagit en grundkurs så rekommenderas detta för även de som har fotograferat ett tag för att just få en mer sammanhängande kunskap.
Fotokurser Dag

Fotokurs nattfoto Sverige
Fotokurser kvällskurs – från nybörjare i fotografering till fortsättningkurser. Nattfotografering för att leka med ljus och hur du fotografera i svagt ljus, bildredigering i Adobe Lightroom classic med tips om hur du kan redigera dina bilder för att lyfta de viktiga delarna till en bättre bild. Det finns fortsättningskurser för att bygga vidare på dina fotokunskaper men även blixtkurs med ljussättning för porträtt eller produktfotografering.
Fotokurser Kväll

Gå naturfoto Gotland & landskapsfoto. Fotokurs för naturfotografenFotokurser helgkurs – mer genomgående fotokurser helgkurs foto till längre temainriktade kurser inom naturfoto eller landskapsfotografering. Gå från helt nybörjare till steg 3 under bara en helg. Det finns också långhelger som Naturfoto Gotland, Landsort, Hovs ahallar & Kullaberg eller norrsken i Abisko. Välkommen att ta dig till nästa nivå i din fotografering.
Fotokurser Helg

Följ med på fotoresan till JapanFotoresor – följ med fotoäventyr till Japan eller varför inte landskapsfotografering på Island. Res till Kina för att fotografera minoriteter med traditionella folkdräkter men även magiska landskap bjuds det på. Följ med på en naturfoto workshop till ön Senja som ligger strax norr om Lofoten i norra Norge för att uppleva det magiska vinterljuset. Vi åker dit när solen precis har kommit tillbaka efter vinter mörka månader. Gemensamt med alla resor är att det är skräddarsydda till fotografer med tanke på ljus, tider, väder för att göra så bra förhållanden som möjligt för dig som fotograf. Vi lovar att du kommer vara med om fotoresa utöver det vanliga.
Fotoresor

Fotokurser OnlineFotokurser Online – för dig som vill gå kurser Online finns många olika alternativ. Det finns grundkurser som steg 1 till längre fortsättningskurser 6 månaders, Steg 2 eller Mobilfoto men även Nattfotografering för den som vill ta bättre bilder på natten. Det som gör onlinekurser så bra är att du har möjlighet att samspråka med kursledaren på vissa kurseronline beroende på vilket paket som du väljer. Du kan även få konstruktiv feedback på bilder så att du kan ta dig till nästa nivå med både fototeknik och bildkomposition.
Fotokurser Online

FotokurserPatrik Lindqvist