Fotokurser

Mästerfoto erbjuder fotokurser & workshops i hela Sverige inom olika kunskapsnivåer från dagkurs till längre helgkurser inom olika fotografiska områden. Även fotoresor för den som letar efter längre upplevelser och äventyr. Välj nedan vilka fotokurser baserat på intresse & längd av fotokursen.

Ta bättre bilder med Mästerfoto. Fotokurs SverigeFotokurser dagkurs – grundläggande kortare fotokurser ofta med temainriktningar från nybörjare till amatörfotograf. Lär dig ta bättre bilder och för att komma vidare i din fotografering.
Fotokurser Dag

Fotokurs nattfoto Sverige
Fotokurser kvällskurs – från nybörjare i fotografering till seriösa fotografer. Nattfotografering och bildredigering i Adobe Lightroom classic till fortsättningskurser för att bygga vidare på dina fotokunskaper.
Fotokurser Kväll

Gå naturfoto Gotland & landskapsfoto. Fotokurs för naturfotografenFotokurser helgkurs – mer genomgående fotokurser helgkurs foto till längre temainriktade kurser inom naturfoto eller landskapsfotografering. Gå från helt nybörjare till steg 2 under bara en helg. Välkommen till mer foto kunskap.
Fotokurser Helg

Följ med på fotoresan till JapanFotoresor – följ med fotoäventyr till Japan eller varför inte landskapsfotografering på Island. Res till Kina för att fotografera minoriteter med traditionella folkdräkter men även magiska landskap. Vi lovar att du kommer vara med om fotoresa utöver det vanliga.
Fotoresor

FotokurserPatrik Lindqvist
X