Manfrotto BeFree

 

 

 

 

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Produktinformation[/tabtext] [tabtext]Tekniska fakta[/tabtext] [tabtext]Bilder[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab]Befree är ett nytt och innovativt stativ tillägnad fotografer som älskar att resa. Kompakt, lätt och portabel Befree är den perfekta reskamraten.

Ett hög kvalitet stativ som passar i handbagage och ryggsäckar; det är en dröm för varje fotograf på språng. Tack vare den unika fällmekanism benen viker perfekt runt huvudet och snabbkopplings plattan. I det stängda läget är den endast 40 cm lång. Dess ringa storlek och portabilitet kompromissar inte med varken stabilitet eller bildkvalitet. Manfrotto Befree ger skarpa bilder genom att hålla kameran stadigt låst i önskat läge. Dess nya aluminium kula är fast, snabb och enkel att använda. Manfrotto Befree har en maximal nyttolast 4 kg och garanterar stabilitet och hållbarhet även med längre zoomobjektiv.

De nya patenterade benet vinkelväljare tillåter snabbt du välja mellan två lutningar som erbjuder maximal mångsidighet för kamerapositionering. Premium italiensk design och finish gör att Befree sticker ut från mängden. De perfekta tillbehör för att uttrycka varje fotografer individuella unika fotografisk stil.

Produktlänk Manfrotto

Inkluderar:

  • Stativ
  • Stativhuvud
  • Snabbplatta
  • Vadderad väska

Pris: 1 890 Kr (inkl. moms)
1 512 Kr (exkl. moms)

Maila eller ring oss om intresse finns att prova eller beställa stativet.
[/tab] [tab]
Material: Aluminium

Max höjd: 144 cm

Normalhöjd (mittpelaren nere): 123 cm

Lägsta arbetshöjd: 5 cm

Längd ihopfälld: 40 cm

Antal bensektioner: 4

Max belastning: 4 kg

Vikt: 1,4 kg[/tab] [tab]

[/tab][/tabcontent] [/tabs]

Manfrotto BeFreePatrik Lindqvist
X