Manfrotto BeFree

 

 

 

 

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Produktinformation[/tabtext] [tabtext]Tekniska fakta[/tabtext] [tabtext]Bilder[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab]Befree är ett nytt och innovativt stativ tillägnad fotografer som älskar att resa. Kompakt, lätt och portabel Befree är den perfekta reskamraten.

Ett hög kvalitet stativ som passar i handbagage och ryggsäckar; det är en dröm för varje fotograf på språng. Tack vare den unika fällmekanism benen viker perfekt runt huvudet och snabbkopplings plattan. I det stängda läget är den endast 40 cm lång. Dess ringa storlek och portabilitet kompromissar inte med varken stabilitet eller bildkvalitet. Manfrotto Befree ger skarpa bilder genom att hålla kameran stadigt låst i önskat läge. Dess nya aluminium kula är fast, snabb och enkel att använda. Manfrotto Befree har en maximal nyttolast 4 kg och garanterar stabilitet och hållbarhet även med längre zoomobjektiv.

De nya patenterade benet vinkelväljare tillåter snabbt du välja mellan två lutningar som erbjuder maximal mångsidighet för kamerapositionering. Premium italiensk design och finish gör att Befree sticker ut från mängden. De perfekta tillbehör för att uttrycka varje fotografer individuella unika fotografisk stil.

Produktlänk Manfrotto

Inkluderar:

  • Stativ
  • Stativhuvud
  • Snabbplatta
  • Vadderad väska

Pris: 1 890 Kr (inkl. moms)
1 512 Kr (exkl. moms)

Maila eller ring oss om intresse finns att prova eller beställa stativet.
[/tab] [tab]
Material: Aluminium

Max höjd: 144 cm

Normalhöjd (mittpelaren nere): 123 cm

Lägsta arbetshöjd: 5 cm

Längd ihopfälld: 40 cm

Antal bensektioner: 4

Max belastning: 4 kg

Vikt: 1,4 kg[/tab] [tab]

[/tab][/tabcontent] [/tabs]

Manfrotto BeFreePatrik Lindqvist

Fotokurser & fotoresor för fotografer

Mästerfoto vill att du ska fotografera, inspireras och utveckla dina kunskaper inom fotografering.

På ett lättsamt och inspirerande sätt blandar vi övningar med teori. Vi erbjuder fotokurser, fotoresor & fotoupplevelser med praktisk inlärning. Vi ger dig direkt feedback på bilderna under kurserna, samt utmanande uppgifter för att utveckla dina kunskaper kreativt.

Vilken fotokurs skall jag gå?

Våra fotokurser lockar både glada amatörer och proffs – allt från grundkurser till mer nischade inriktningar som naturfoto, nattfoto & blixtkurs. Våra fotokurser finns i Stockholm & Göteborg. På kurserna använder du din egen kamera (det går att hyra) för att lära dig att hantera den på ett smidigt sätt. Gå in på fotokurser för att se vårat utbud av kurser.

Grundkurser – efter fotokursen har du lärt känna din kamera, förstår grundläggande teori & kamerateknik samt har genomgått praktiska övningar. Den gröna knappen blir ett minne blott.

Kvällskurser – kortare fotokurser på ca 3 timmar en kväll någon dag i veckan. Praktiska & teoretiska kurser inom kamerateknik, bildbehandling & temainriktad fotografering.

Helgkurser – riktar in sig på mycket fotografering med vald tema inriktning med viss del teori för att utveckla teknisken. En hel helg frossande i fotografering. Vi bor tillsammans & delar erfarenheter. Feedback på bilder & ett kreativt lärande.

Online – Mästerfoto erbjuder även fotokurser online. Titta in på www.fotokurs-online.se

Vi arrangerar även föreläsningar & utbildningar, samt olika tjänster inom fotografering, för både företag och privatpersoner.

Mästerfoto arrangerar fotoresor till Island, Japan och Kina.

Med våra fotoresor får du allt planerat med platser, tidpunkter & flexibla scheman för att få ut det bästa beroende på olika väderförhållanden under resan. Om du är amatör eller professionell är detta det perfekta sättet att bli inspirerad och att fördjupa dig i fotografering. Jag lovar att du kommer hem med riktigt bra bilder & nyutvecklade färdigheter från fotoresan.

Island – följ med på ett fantastiskt äventyr till Island i fyra, sex eller nio dagar. Fotografera magiska vulkan, kustlandskap & dalar av varma nyanser. Koppla av i naturliga varma källor medans tittar på stjärnorna långt ut i vildmarken. Det finns även goda chanser till norrsken.

Japan – är en resa som ligger varmt om hjärtat med unika landskap och djurfotografering, Japanska makaker, sångsvanar, stellar eagle som sitter på drivis i soluppgången & dansande tranor är bara några saker vi kommer att uppleva under vår resa. Kulturen är mycket välkomnande & med ett varmt vulkaniskt bad (onsen), känner man sig återhämtad för nya äventyr.

Kina – den äldsta existerande kulturen bjuder på porträtt i världsklass. Vi besöker lokalbefolkningen för porträtt i sina hem klädda i traditionella kläder. Risterrasser, solstrålar, landskap & de mystiska cormorant (skarv) fiskarna upplysta av gaslampor en tidig morgon. Denna resa är en blandning av riktigt fina porträtt locations & sago landskap.

Välkommen att utvecklas kreativt & hitta ditt nästa bildäventyr hos oss på Mästerfoto.

Fotokurs online webbkurs
Manfrotto professional photo
Tierra outdoor equipment
Sony photoProfoto photo equipment
Hoya The difference is clear
Tura Scandinavia
Stöd Plan sverige i deras arbete
City Photo Tours i Stockholm
Konstexpo - fineart printing
Riksförbundet svensk fotografi
Stockholm fotomaraton
X