B+W UV-Filter MRC Nano

 

 

 

 

[tabs slidertype=”top tabs”] [tabcontainer] [tabtext]Produktinformation[/tabtext] [tabtext]Bilder[/tabtext] [/tabcontainer] [tabcontent] [tab]

UV filter är det mest använda av alla kamerafilter. Filtret ger ett extra skydd åt frontlinsen på objektivet och tar bort eventuellt färgstick som uppkommer av UV-strålning. B+W optiska filter håller högsta glas- och materialkvalitet oavsett vilken variant av UV-filter som används.

UV-filter förbättrar färgåtergivningen och eliminerar oskärpa som orsakas av den ultravioletta strålningen.. Filterglaset är monterat i F-Pro filterfattning av mässing.
Ultraviolett ljus är osynligt för ögat och kraftigt förekommande i bergstrakter, kustområden och områden med mycket klar luft. UV-filter är färglösa och kräver ingen förlängning av exponeringstiden. UV-filter bör vara permanent monterat på objektivet som ett skyddsfilter.

MRC Nano Antireflexbeläggning (Multi Resistant Coating)
Nano Antireflexbeläggning innebär en mycket tät och hård ytförsegling av filtret. MRC Nano har sju lager av antireflexbeläggning på bägge filterytor. Ovanpå detta ligger ett extremt hårt skyddslager som motstår smuts, väta och är extra motståndskraftigt mot repor samt underlättar rengöring. MRC Nano behandlingen av filter ökar ljusgenomsläppet till ca 99% (ett obehandlat filterglas släpper igenom 92%).

XS-Pro Digital filterfattning
XS-Pro filterfattning i mässing, utformad för att även passa vidvinkel- och zoomobjektiv. Har trots sin kompakta storlek, tjocklek 3.4mm, frontgänga för tillbehör, t.ex. snap-in lock. Mässingen är lackerade i matt, svart färg som minimerar reflektioner.

 

  • B+W UV Filter finns i flera varianter, alla med optiskt glas från Schott
  • Välj mellan olika antireflexbehandlingar, Singelcoating, MRC och MRC Nano
  • Välj mellan fyra olika filterfattningar, XS-Pro, F-Pro, Digital Pro och Slim
  • B+W tillverkar sina filterfattningar i mässing
  • Finns i filtergängor från Ø 24 mm till Ø 122 mm

 

Pris:

Ø52 510 Kr

Ø 58 645 Kr

Ø 62 730 Kr

Ø 67 815 Kr

Ø 77 1 175 Kr

Ø 82 1 415 Kr

Alla priser inkl. moms (Faktura skickas separat på dessa produkter.)

 
Maila eller ring oss om intresse finns att prova eller beställa produkten.

[/tab] [tab]Bilder kommer…[/tab][/tabcontent] [/tabs]

B+W UV-Filter MRC NanoPatrik Lindqvist
X