Gå fotokurs Stockholm | Lär dig fotografera fotokurser

Fotokurs Stockholm

Fotokurs Stockholm - Vi tar dig till nästa nivå!

fotokurs Stockholm för att bli en bättre fotograf. Här hittar du fotokurs nybörjare och till dig som är ute efter mer avancerad fotografering.

Varför ska jag gå fotokurs i Stockholm?

Tycker du om att fotografera och vill lära dig mer om fotografering som olika fototekniker eller komposition? Då borde du fundera på att gå någon form av fotokurs. Mästerfoto erbjuder många kurser för att du ska kunna ta dig vidare inom den fotografiska världen. Alla kameramärken fungerar som Canon, Sony, Nikon etc. Och det kan vara systemkamera, kompaktkamera eller andra digitalkameror så länge du kan fotografera i manuellt läge. För den som vill gå kurser i bildredigering som lär dig det viktiga arbetet efter att bilderna är tagna.

Det finns kurser för nybörjare men även för den som har fotograferat en del och som har grunderna ända upp till den riktigt avancerade fotografen. Här hittar du även kurser i bildredigeringsprogrammet Adobe Lightroom Classic för dig som vill lära dig att bildbehandla bilderna för att uppnå maximal potential på dina bilder. Följ med oss till Tyresta nationalpark för att fotografera Makro eller naturfoto där båda kurserna är lite längre för att få mer tid till praktik men även frågor inom ämnet.

Fotokurser

  • Nattfoto – Lär dig fototekniken med att fotografera i svagt ljus och vilka förutsättningar som behövs för att ta riktigt bra bilder. Ta med stativ och din systemkamera med laddade batterier så löser vi resten.
  • Naturfoto – Fånga naturens ljus, färg, form och vackra varierande omgivningar. Inspirerande Fotokurs Stockholm för alla åldrar och erfarenhet. Följ med ut i naturen för att lära dig mer om stativ, långa slutartider, skärpedjup och allt som tillhör naturfotograferingens värld. Vi erbjuder naturfotokurser i hela Sverige.
  • Bildredigering – Lär dig programmet Lightroom classic för att redigera dina bilder och göra efterbehandling för att göra det “lilla extra” som hjälper bilden att stå ut. Du får även lära dig nyttig kunskap hur du ska fotografera för att få bästa möjliga utgångsläge i din raw-fil.
  • Systemkamera – Det går bra med systemkamera eller kompaktkamera så länge du har M som i manuellt läge. Kolla din kamera eller hör av dig till oss så tittar vi på det tillsammans.
  • Bildkomposition – detta är ett av de viktigaste delarna i fotografering för att få en tilltalande komposition som gör bilden intressant och spännande att titta på. Lär dig mer om tredjedelsregeln till mer avancerade möjligheter.
  • Blixtkurs och ljussättning – Här får du lära dig mer om ljussättning och hur du hanterar olika blixtar från speedlights till studioblixtar. Vi går igenom porträtt och vad du ska tänka på för att få en bra ljussättning med t.ex. Rembrandt eller butterfly ljus.