Gå fotokurs Onlinekurser | Fotokurser | Fotoworkshop

Onlinekurser | Fotokurser

Onlinekurser och kurser på distans

Varför välja onlinekurser för att lära sig fotografering?

Att gå en onlinekurs ger dig en möjlighet bli en bättre fotograf vart du än är i världen på en tid du själv väljer för att passa in i ditt schema. Du får hjälp av fotoexperter som ger dig kunskapen till grundläggande funktioner och hur exponering fungerar till mer avancerad fototekniker och komposition. Möjligheterna är flexibla med många olika kurser från självstudier till kursledare som ger konstruktiv feedback på inlämnade övningsuppgifter. Den sistnämda rekommenderas till dig som verkligen vill lära dig att fotografera men även att få hjälpen för att lättare ta sig vidare till nästa nivå.

Det finns även fasta kursupplägg som ger dig kunskap inom fotografering från nybörjare till mer nischade och avancerade kurser för porträtt, action, natur, landskap och mobilfotografering. Gratis onlinekurser där du kan lära enklare delar inom fotografering till betalkurser som går djupare inom fotografins värld med viktiga kamerainställningar eller hur du framkallar så kallad “boque” i dina bilder.

Har du hört talas om ISO och uppkomsten av brus, gyllene snittet eller tredjedelsregeln men inte vet riktigt vad det innebär. Då är nog en grundkurs passande för dig att börja med för att sedan gå vidare med fortsättningskurser för att lära dig mer om hur du hanterar olika motiv, vitbalans men även objektiv med stor bländare, brännvidd och fotofilter.

Vi vill gärna tipsa dig hur du tar bättre bilder och har gjort guider till sensorrengöring för att hålla din sensor fri från damm, fotoredigering i Lightroom classic som är utvecklat av Adobe som även gör Photoshop eller hur du lättast använder stativ. Vill du kolla din fotografiska nivå prova gärna vårt FotoQuiz för att se vilka kurser som passar för dig.

Det finns även möjligheter till privata fotokurser i bildredigering med Lightroom classic eller hur du kommer vidare i just din fotografering. Kontakta oss så skräddarsyr vi en kurs till dig för att du ska växa tillsammans med ditt fotograferande. Kurserna passar för nybörjare, amatörfotografer, entusiaster upp till mer avancerade fotografer.

Låt din fotografering växa med hjälp av Mästerfoto och våra duktiga kursledare.