Gå en fotokurs Naturfoto Fotokurser Fotoverkstad

Fotokurs naturfotografering | Naturfoto kurser

Fotokurs Naturfotografering - Naturfoto kurser

Följ med ut på en inspirerande fotokurs naturfotografering på morgonen eller kvällen. På de olika naturfotokurserna går vi igenom grunderna i naturfotografering till mer avancerade fototekniker. Det kan vara fototilter som ND (gråfilter) eller Pol-filter (polarisationsfilter) men även bildkomposition, ljussättning, planering, exponering eller annan kamerateknik.

Fotokurser

  • Naturfotomorgon - vi möts på en vacker plats i gryningen för att fånga det första mjuka morgonljuset på denna naturfoto workshop. Detta är en nybörjarkurs men passar även dig som har fotograferat ett tag. Vi börjar med grunderna och går vidare med viktig fototeknik och tips hur du kommer vidare för att ta bättre naturbilder.
  • Naturfoto i Tyresta nationalpark - Tyresta är en fenomenal plats för naturfotografering. Du lär dig mer om grunderna och det kan vara att hittamotiv, fototeknik eller hur du ska närma dig ett motiv för att få den bästa bilden.
  • Makrofoto - en kurs i makrofotografering där vi utforskar djur och växter. Lär dig hur du skapar olika effekter, ta vara på färg, mönster och andra enkla knep för att ta din fotografering vidare.
  • Kustlandskap i Hovs hallar & Kullaberg - dramatiska landskap och vacker kust i storformat till det där lilla som en ensam sten mellan vågorna. Kursen är för dig som är nybörare men passar även den avancerade fotografen.
  • Naturfoto Gotland - en resa genom Gotlands unika landskap där vi utforskar raukar vid gryning och skymningl, andra naturmotiv men även bildbehandling och hur du redigerar dina bilder för att uppnå maximal potential. Fototips som tredjedelsregeln, gyllene snittet till mer avancerad komposition och fototeknik.
  • Naturfotografering Landsort - kargt landskap med storslagna klipphällar som går ner i Östersjön men även den kända fyren som heter just Landsort. Följ med på en resa ut med båt för att fotografera en helg på en mer avlägsen plats. Helgen bjuder på varierande landskap och ljus för att utmana även den erfarna fotografen men kursen passar även för nybörjare.
  • Norrsken i Abisko - många drömmer om att fotografera norrsken på bild. Följ med upp till Abisko där förutsättningarna är som bäst för norrsken både med synlighet och väder. Upplev karga vinterlandskap i olika former med mjukt vinterljus som bästa följeslagare.