Fotoresor för fotografer | Naturfotoresor workshops utomlands & Sverige

Fotoresor för fotografer | Naturfotoresor workshops utomlands & Sverige

Fotoresor utomlands och i Sverige

Följ med på fotoresor / workshops för att både lära dig fotografering men också vare med om ett unikt foto-äventyr!

Har du grunderna i fotografering och söker nya utmaningar med motiv men även att fotografera under handledning för att växa med fotokurser Sverige. Då är en fotoresa / workshop en fantastisk möjlighet där du får både inspiration och individeull foto coachning. Allt är arrangerat till minsta detalj med platser och tider så att ljuset är så bra som möjligt beroende på väder. Du kommer att få många chanser att få med dig riktigt fina bilder hem.

Vilken fotoresa ska jag åka på?

Det finns många olika möjligheter att för dig som deltagare på våra naturfotoresor både längre resor internationellt till Japan, Island Norge & Kina men även kortare fotoresor Sverige.

  • Resor till Japan - söker du djur och natur så rekommenderar jag fotoresa till Japan. Fotografera snöapor i varma pooler, jättehavsörn ute till havs och tranor i dimmiga fantasilandskap. Upplev den mytomspunna kulturen med fantastisk mat och ödmjuka möten med lokalbefolkningen utefter resan. Prova på de varma källorna som är en upplevelse i sig som kurerar ömma kroppar.
  • Resor till Island - gillar du spektakulära landskap och motiv som är storslagna både till storlek och upplevelse. Vulkanön Island är ett måste för den som vill fånga naturfoto & kustlandskap utöver det vanliga. Vi besöker även naturliga varma källor uppvärmda av det ångande vulkanlandskapet.
  • Resor till Norge - här bjuds på magiska fjordlandskap på vintern. Fotografera i mjukt vinterljus från gryning tills att solen har gått ner bakom de mäktiga bergen insvepta i vinterskrud. Upplev Senja som är en mindre känd pärla precis ovanför Lofoten som erbjuder landskapsfotografering i allra högsta klass.
  • Resor till Kina - upplev drömlandskap som har inspirerat filmen Avatar till mer okända möjligheter av landskapsfotografering. Fotografera porträtt i världsklass där vi besöker unika platser hemma hos lokalbefolkningen men även ute på location.

Fotoresor Sverige

Vill du inte åka så långt men ändå få möjligheten att lära dig mer om fotografering över en helg eller en långhelg. Följ med på naturfotoresor till kustlandskap i Hovs hallar & Kullaberg, Naturfoto på Gotland eller Landskapsfotografering Landsort som erbjuder olika sorters kustlandskap.
  • Månsken i Kullaberg – är precis vad denna kurs handlar om. Det finns otroligt vackra landskap att fotografera på natten när månen visar sig och ger ett svagt månljus till landskapet. Vi går igenom planering, viktigt kunskap och utrustning som behövs för att lyckas.
  • Norrsken Abisko – fotografera norrsken i Abisko för att maximera chanserna till att både få uppleva och ta bilder på Aurora borealis. Utefter väder åker vi till olika plaster för att få bästa chanserna till att lyckas tillsammans med ett besök till Aurora sky station.