Fotoresor för fotografer - Workshops

Följ med på fotoresor / workshops för att både lära dig fotografering men också vare med om ett foto-äventyr!

Har du grunderna i fotografering men söker något mer med både utmaningar, som motiv men även att fotografera under handledning för att kunna växa i din fotografering. Då är en fotoresa / workshop en fantastisk möjlighet där du får både inspiration och individeull coachning. Allt är arrangerat med platser och tider så att fotoljuset har bästa möjligheterna beroende på väder. Du kommer att ha stora möjligheter att få med dig riktigt fina bilder hem.

Vilken fotoresa ska jag åka på?

Det finns många möjligheter med fotoresor i Sverige som Gotland, Landsort eller Hovshallar & Kullaberg men även fotoresor utomlands som till Japan, Norge, Kina eller Island. Söker du natur och djur så rekommenderar jag fotoresa till Japan. Fotografera snöapor, jättehavsörn och tranor i dimmiga fantasilandskap. Fantastik Japansk mat och mycket ödmjuk och vänlig kultur. Fotoresa till Kina bjuder på porträtt i världsklass där vi besöker unika platser hemma hos lokalbefolkningen men även ute på location. Drömlandskap som har inspirerat filmen Avatar till mer okända möjligheter till landskapsfotografering. Fotoresa till Island är för den som gillar spektakulära landskap och motiv som är storslagna. Vulkanön Island är ett måste för den som gillar naturfoto & kustlandskap. Fotoresa till Norge bjuder på magiska fjordlandskap på vintern. Fotografera i mjukt vinterljus från gryning tills att solen har gått ner bakom de norks bergen.

Fotoresor Sverige

Vill du inte åka så långt men ändå få möjligheten att lära dig mer om fotografering. Följ med till kustlandskap i Hovs hallar & Kullaberg, Naturfoto på Gotland eller Landskapsfotografering Landsort.

X