Fotoresor för fotografer

Följ med på fotoresor för att både lära dig fotografering men också vare med om ett foto-äventyr!

Har du grunderna i fotografering men söker något mer med både utmaningar som motiv men även att fotografera mycket under handledning för att kunna växa med din fotografering. Då är en fotoresa en fantastisk möjlighet där du får både inspiration och individeull coachning. Allt är arrangerat med platser och tider så att fotoljuset har bästa möjligheterna beroende på väder. Du kommer att ha stora möjligheter att få med dig riktigt fina bilder hem.

Vilken fotoresa ska jag åka på?

Det finns många möjligheter med fotoresor i Sverige eller fotoresor utomlands som till Japan, Kina eller Island. Söker du natur och djur så rekommenderar jag fotoresa till Japan. Fotografera snöapor, jättehavsörn och tranor i dimmiga fantasilandskap. Fantastik Japansk mat och mycket vänlig kultur. Fotoresa till Kina bjuder på porträtt i världsklass där vi besöker unika platser hemma hos lokalbefolkningen men även ute på location. Dröm landskap som har inspirerat filmen Avatar till mer okända möjligheter till landkspsfotografering. Fotoresa till Island är för den som gilla spektakulära landskap och motiv som är storslagna. Vulkanön Island är ett måste för den som gillar naturfoto.

Fotoresor i Sverige

Vill du inte åka så långt men ändå få möjligheten att lära dig mer om fotografering. Följ med till kustlandskap i Hovs hallar och Kullaberg, Naturfoto på Gotland eller Landskapsfotografering Landsort.

X