Upptäck Sveriges natursköna platser Fototurer med Mästerfoto

Fotoresor Sverige | Naturfotoresor & landskapsfoto

Fotoresor Sverige - Vi ger dig unika foto upplevelser

Följ med på fotoresor utomlands men även i Sverige för att lära dig mer om fotografering!

Kan du grunderna i fotografering så är en fotoresa bra att komma vidare i din fotografering. Du får hjälp med komposition, bilidé men även inställningar och individuell foto coachning. Det kan vara att du söker nya utmaningar för att växa men också bara för att få inspiration och handledning för att ta dig till nästa nivå. Resan är arrangerad in i minsta detalj med platser och tider så att ljuset är så bra som möjligt beroende på väder. Du kommer att få många chanser att få med dig riktigt fina bilder hem.

Vilken fotoresa ska jag åka på?

Det finns flera möjligheter att hitta en resa som passar dig på våra naturfotoresor med landskap och naturfoto med både helgkurser till en långhelg inom Sverige. Det finns även längre resor internationellt till Japan, Island Norge & Kina.

  • Naturfoto Gotland - vi besöker några av de finaste platserna på Gotland under en långhelg. Du får handledning och coachning till naturfoto och landskapsfotografering. Motiv kan vara gotländska raukar, kustlandskap, blommor och smådjur.
  • Landskapsfotografering Landsort - den välkända lots ön i Östersjön som tidigare var en del av en militäranläggning. Här letar vi landskap utmed de klippiga kustlinjerna men även mer rundade klippor. Det finns även möjlighet till intima landskap och makro för den som vill.
  • Kustlandskap Hovs hallar & Kullaberg - båda är ikoniska platser för landskapsfotografer med både majestätiska klippiga och ibland svårtillgängliga områden i Kullaberg mot det mindre och nättare Hovs hallar som är enklare att ta sig till.
  • Norrsken Abisko - fotografera norrsken Abisko som är en av det absolut bästa platserna i världen att fotografera norrsken. Maximera dina chanserna till att fotografera Aurora borealis. Vi besöker olika plaster för att få bästa möjligheter till att lyckas tillsammans med ett besök till Aurora sky station.
  • Månsken i Kullaberg - fotografera landskap i månsken för att utöka fin repertoar av motiv. Det finns otroligt vackra landskap att fotografera på natten när månen är framme med sitt svaga men magiska månljus. Vi går igenom planering, viktigt kunskap och utrustning som behövs för att lyckas.