Gå Senja Vinterlandskap | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

Senja Vinterlandskap

2022ons26jantis01febSenja VinterlandskapSenja, Norge

Fotoresor till Senja Norge. Workshop i kustlandskap

Fotokurs beskrivning

Fotoresa – Senja Vinterlandskap

Gå direkt till kurs & anmälan Senja vinterlandskap

Fotoresa Senja Vinterlandskap – Resan bjuder på mäktiga fjordlandskap och kreativa workshops så att du kan växa med ditt landskapsfotograferande
Den nordliga breddgraden gör att magiskt vinterljus ligger mjukt över de majestätiska landskapet under större delen av dagen. Det bjuds på dramatiska kustlandskap omgärdade av massiva fjordvyer men även goda chanser till Norrsken.

Tidig morgon och man kan precis urskilja fjordlandskapet, det är dags att ge sig av mot första fotograferingen. Snart analkas det svaga gryningsljuset och kreativiteten börjar med att hitta intressanta motiv. Så här långt norrut håller sig ljuset mjukt länge för att solen står lågt under denna period vilket skapar fantastiskt vinterljus. Veckan fortsätter med fotografering vid gryning och skymning men även dagsturer bjuder på fina landskap.

Det blir en kreativ och inspirerande helg med mycket fotografering och workshops där du får nya verktyg att arbeta med för din framtida fotografering.

Mer

Tid

Januari 26 (Onsdag) 00:00 - Februari 1 (Tisdag) 00:00

Plats

Senja, Norge

Senja

Utbildare

Mästerfoto

Fotokurser och fotoresor för fotografer som vill utvecklas kreativt. Lär dig från grunden till mer avancerad fotografi med kunniga kursledare inom många specialinriktningar. Följ med på naturfotoresor som ger dig upplägg för fotografer med platser och tider för bästa fotoljus.
https://masterfoto.se/kontakt/

Learn More