Gå Retusch "High-end" Dag 2 | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

Oktober, 2016

2016fre07okt09:00fre17:00Retusch "High-end" Dag 209:00 - 17:00 Stockholm Stockholm, Stockholm Utbildare: Mästerfoto

Lär dig modell retusch

Mer

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Retusch ”High-end”

Äntligen en kurs för dig som vill ta steget vidare i Photoshop. Har du tidigare erfarenhet av Photoshop och vill ta dina kunskaper till en mycket högre nivå. Med vår erfarne kursledare i bildbehandling tar vi retuschen till en högre nivå.

Du kommer att få en stor fördjupning i Photoshop. Det blir lära om hur du med allt från enklare medel till mera avancerade får bilden att lyfta. Lägg där till mer avancerad skönhetsretusch. Det blir fyra olika typer av bilder att arbeta med, bilderna delas ut under kursen och används i utbildningssyfte. Vi övar på ett fordon med att efterbelysa detta och skapa stämning genom att jobba med färgsättning, en modell och hudretusch, ett landskap där vi går igenom hur du kan leda betraktarens blick genom bilden och lyfta fram vissa delar och dämpa andra. I landskapet kanske du vill få färgerna att ”poppa” ut lite mera.

Gemensamt med bilderna blir hur vi rensar upp bilden, här skiljer det sig mycket beroende på motiv men även vad som behöver lämnas kvar. Hur använder du de olika kloningsverktygen i Photoshop? Hur skapar du egna penslar, det kan vara en som passar för att lägga till hårstrån eller en annan för regndroppar. Här låter vi fantasin flöda fritt. Less is more or more is less. Kursen är uppbygg för dig som idag arbetar med allt ifrån reklam, mode, journalist, fotograf eller känner att du behöver den där kicken att ta dig vidare och se färger och kontraster på nya sätt.

Om kursledaren David Gustavsson är Retuschör och Bildbehandlare, utbildad vid Fotoskolan STHLM. Idag driver han retuschstudion Rétine. Förutom att dagligen jobba med bild håller han även föreläsningar och workshops om hur man med hjälp av Photoshop kan lyfta fram bildens bästa sidor och styra betraktarens öga.
Medtages Du som anmäler dig till kursen tar med dig en egen ritplatta (Wacom) och dator(bärbar), med Photoshop CC installerat.

Har du inte senaste photoshop, finns en provversion att ladda ner från Adobe, men se till att göra det just innan kursen, för den gäller bara i 30 dagar.

Tid

(Fredag) 09:00 - 17:00 Stockholm

Plats

Stockholm

Stockholm

Utbildare

Mästerfotohttps://masterfoto.se/kontakt/

X