Gå Naturfotografering Landsort | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

November, 2019

2019fre08nov(nov 8)16:00sön10(nov 10)15:00Naturfotografering Landsort16:00 - 15:00 (10) Landsort, Landsort Utbildare: Mästerfoto

Lär dig naturfotografering Landsort. En hel foto helg med inspirerande miljöer.

Mer

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Naturfotografering Landsort

Naturfotografering Landsort – En helg med fotografering från morgon till kväll med en härlig kustmiljö runt hörnet. Från fredag till söndag bjuds du på både soluppgång vid klipporna i Öster som stupar brant ner mot havet.

Om eftermiddagen och i väster njuter vi av solnedgången över de klippor inlandsisen en gång mjukat upp. En Ö med historia från 1200talet och ett förflutet som en sista utpost för militären bjuder Landsort på spännande miljöer. Norr över bjuder ön på pinjeskog och spännande natur. För att enklast ta sig runt kommer vi att vandra en del. men här finns även en möjlighet att utforka ön med hjälp av cykel.

Första kvällen möts vi upp på ön för att packa upp och har en kortare genomgång, strax efter tar vi med nödvändig kamerautrustning och ger oss ut för att fotografera klippor och hav. Här går vi igenom vissa av de filter som är lämpliga vid långexponeringar. När solen har gått ner kommer vi gå vidare in på att måla upp klipporna med ljus från ficklapor och skapa ännu mera magi. Tillbaka i stugan är det dags för gemensam middag och bildvisning. Här tar vi även upp vad som kan förbättras till morgonen dag två.

Med dig hem efter en helg med oss på Landsort får du riktigt fina landskapsbilder och en mycket större kunskap i att fotografera naturen.

Tid

8 (Fredag) 16:00 - 10 (Söndag) 15:00

Plats

Landsort

Landsort

Utbildare

Mästerfotohttps://masterfoto.se/kontakt/

X