Gå Naturfoto med frukost (Göteborg) | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

Oktober, 2020

2020sön25okt07:00sön00:00Naturfoto med frukost (Göteborg)07:00 - 00:00 Göteborg (max 30 min från centrum), Göteborg Utbildare: Mästerfoto

Naturfotomorgon landskap. FotoTips och grunder inom fotografering

Mer

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Naturfoto med frukost Göteborg
Naturfotomorgon med frukost – Det är tidig morgon och solen ska snart gå upp. Tillsammans möter vi gryningen på en naturpromenad med morgonens magiska ljus. Under vår vandring lär vi oss om grunderna i naturfoto och tillsammans hittar vi spännande mönster och motiv i landskapet.

Oavsett om det är sommar, höst eller vinter är det en mycket speciell känsla att möta gryningen tillsammans. En timma innan solen går upp träffas vi, när det fortfarande är kolsvart ute. Efter en stund vänjer sig ögonen och snart smyger solens första ljus fram.

Du kommer att få veta mer om utrustning, om hur du hanterar stativ, objektiv och filter. Vi övar på att fotografera i svagt ljus och hur man använder Pol- och Nd-filter. Vi diskuterar och ger feedback på dina tagna bilder.

Tillsammans letar vi motiv och testar olika kompositioner för att du ska bli ännu bättre på att fotografera. Kanske blir det små detaljerna i den stora naturen som blir motivet för din bästa bild denna morgon.

Vi kommer vandra ut på fälten, så det är lämpligt med oöm klädsel, vald efter väderlek. Utrusta dig helst med stövlar eller kängor. Detta är en mycket inspirerande tur, såväl för den glada amatören som proffsfotografen.

Låter detta som en fantastisk start på dagen? Varmt välkommen!

Tid

(Söndag) 07:00 - 00:00

Plats

Göteborg (max 30 min från centrum)

Göteborg

Utbildare

Mästerfotohttps://masterfoto.se/kontakt/

X