Gå Nattfotografering (Stockholm) | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

Nattfotografering (Stockholm)

2020fre18sep19:30fre22:30Nattfotografering (Stockholm)Stockholm

Fotokurs nattfotografering grundkurs

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Nattfotografering

Nattfotografering Stockholm – Drömmer du om att fånga stadens ljus på bild efter skymning? Möjligheterna vid nattfotografering är oändliga, det gäller bara att veta hur man gör. Under den här kvällsvandringen går vi igenom grunderna för att fotografera i mörker. Det blir en kreativ kväll då vi fångar stadens magiska ljus och du får chansen lära känna din kamera på nya kreativa sätt.

Vår nattfotograferingskurs äger rum under en spännande kvällsvandring. Du kommer att få se helt nya sidor hos både din kamera och i ditt fotograferande.

Vi börjar kvällen med en kort teorigenomgång. Sedan ger vi oss ut på en vandring genom staden. Vi fångar ljusspår efter bilar, använder oss av ficklampor, blixtljus, LED-lampor och naturligt ljus. Vi övar på att skapa ljusfenomen som orber. Under kvällen blandas praktiska övningar med teori. Vi diskuterar– och provar oss fram – i nattfotograferingens alla delar, till exempel vad som är bra att tänka på under längre slutartider, hur du får fokus i svagt ljus och hur ett Nd-filter fungerar.

Kursen är för dig som verkligen vill utmana dig själv. Glad amatör eller proffs spelar ingen roll, du kommer att få en ny syn på fotograferandet.

Mer

Tid

(Fredag) 19:30 - 22:30

Plats

Stockholm

Ryssgården 1, Stockholm

Utbildare

Mästerfoto

Fotokurser och fotoresor för fotografer som vill utvecklas kreativt. Lär dig från grunden till mer avancerad fotografi med kunniga kursledare inom många specialinriktningar. Följ med på naturfotoresor som ger dig upplägg för fotografer med platser och tider för bästa fotoljus.
https://masterfoto.se/kontakt/

Learn More