Gå Nattfotografering i Stockholm | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

December, 2017

2017fre01dec18:00fre21:00Nattfotografering i Stockholm18:00 - 21:00 Stockholm, Ryssgården 1, Stockholm Utbildare: Mästerfoto

Fotokurs nattfotografering grundkurs

Mer

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Nattfotografering

Nattfotografering – Drömmer du om att fånga stadens ljus på bild efter skymning? Möjligheterna vid nattfotografering är oändliga, det gäller bara att veta hur man gör. Under den här kvällsvandringen går vi igenom grunderna för att fotografera i mörker. Det blir en kreativ kväll då vi fångar stadens magiska ljus och du får chansen lära känna din kamera på nya kreativa sätt.

Vår nattfotograferingskurs äger rum under en spännande kvällsvandring. Du kommer att få se helt nya sidor hos både din kamera och i ditt fotograferande.

Vi börjar kvällen med en kort teorigenomgång. Sedan ger vi oss ut på en vandring genom staden. Vi fångar ljusspår efter bilar, använder oss av ficklampor, blixtljus, LED-lampor och naturligt ljus. Vi övar på att skapa ljusfenomen som orber. Under kvällen blandas praktiska övningar med teori. Vi diskuterar– och provar oss fram – i nattfotograferingens alla delar, till exempel vad som är bra att tänka på under längre slutartider, hur du får fokus i svagt ljus och hur ett Nd-filter fungerar.

Kursen är för dig som verkligen vill utmana dig själv. Glad amatör eller proffs spelar ingen roll, du kommer att få en ny syn på fotograferandet.

Tid

(Fredag) 18:00 - 21:00

Plats

Stockholm

Ryssgården 1, Stockholm

Utbildare

Mästerfotohttps://masterfoto.se/kontakt/

X