Gå Bildbehandling Lightroom classic fortsättning (Stockholm) | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

November, 2020

2020tis24nov18:00tis21:00Bildbehandling Lightroom classic fortsättning (Stockholm)18:00 - 21:00 Stockholm, Stockholm Utbildare: Mästerfoto

Lightroomkurs introduktion Grundkurs

Mer

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Bildbehandling Lightroom classic fortsättning Stockholm

Bildbehandling Lightroom classic fortsättning – Detta är fortsättningskursen efter Lightroom grundkurs. Vi går vidare med bildredigering som framkallningsinställningar & viktiga redigeringsverktyg för att lyfta i bilden.

Idag är det viktigare än nånsin att vara duktig på att redigera bilder & vi hjälper dig på vägen. Vi går igenom det viktigaste verktygen & hur du använder dessa på ett effektivt sätt. Denna fortsättningskurs riktar sig till dig som vill ta dig vidare i programmet för att redigera bilden både globalt & lokala justeringar.

Under kursen lär du dig bl.a. att beskära, dammborttagning, övertoningsfilter, justeringspensel skärpa & vidare med exponering, lokala justeringar, skärpa till tonkurva. Vi går igenom hela arbetsflödet från att importera bilder till färdig bild redo för export till både tryck eller webb. Under kursen redigerar vi bilder gemensamt för att du som deltagare ska få insikt i vad som händer & varför det händer.
Du kan enkelt ladda ner en demo på Lightroom.

Tid

(Tisdag) 18:00 - 21:00

Plats

Stockholm

Stockholm

Utbildare

Mästerfotohttps://masterfoto.se/kontakt/

X