Gå Lightroom classic fortsättning (Stockholm) | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

Lightroom classic fortsättning (Stockholm)

2019tis03dec18:00tis21:00Lightroom classic fortsättning (Stockholm)Stockholm

Lightroomkurs introduktion Grundkurs

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Lightroom classic fortsättning

Lightroom fortsättning – Detta är fortsättningskursen efter Lightroom introduktion. Vi går vidare med bildredigering som framkallningsinställningar & viktiga redigeringsverktyg för att lyfta i bilden.

Idag är det viktigare än nånsin att vara duktig på att redigera bilder & vi hjälper dig på vägen. Vi går igenom det viktigaste verktygen & hur du använder dessa på ett effektivt sätt. Denna fortsättningskurs riktar sig till dig som vill ta dig vidare i programmet för att redigera bilden både globalt & lokala justeringar.

Under kursen lär du dig bl.a. att beskära, dammborttagning, övertoningsfilter, justeringspenselskärpa & vidare med exponering, lokala justeringar, skärpa till tonkurva. Vi går igenom hela arbetsflödet från att importera bilder till färdig bild redo för export till både tryck eller webb. Under kursen redigerar vi bilder gemensamt för att du som deltagare ska få insikt i vad som händer & varför det händer.
Du kan enkelt ladda ner en demo på Lightroom.

Mer

Tid

(Tisdag) 18:00 - 21:00

Plats

Stockholm

Utbildare

Mästerfoto

Fotokurser och fotoresor för fotografer som vill utvecklas kreativt. Lär dig från grunden till mer avancerad fotografi med kunniga kursledare inom många specialinriktningar. Följ med på naturfotoresor som ger dig upplägg för fotografer med platser och tider för bästa fotoljus.
https://masterfoto.se/kontakt/

Learn More