Gå Bildbehandling Lightroom classic grundkurs (Göteborg) | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

September, 2020

2020mån14sep18:00mån21:00Bildbehandling Lightroom classic grundkurs (Göteborg)18:00 - 21:00 Göteborg, Göteborg Utbildare: Mästerfoto

Lightroomkurs introduktion Grundkurs

Mer

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Bildbehandling Lightroom classic introduktion

Bildbehandling Lightroom classic grundkurs Göteborg – På den här grundkursen introduceras du till Lightroom och lättare bildredigering. Vi går igenom allt du behöver veta för att komma igång med bildredigering på egen hand – programmets mest effektiva verktyg och hela arbetsflödet från import till färdig bild.

Att kunna redigera sina bilder ger oanade möjligheter idag. Denna grundkurs riktar sig till dig som vill lära dig grunderna i världens mest använda fotoredigeringsprogram.

Lightroom används idag av allt från professionella fotografer till nybörjare. Med dess enkla gränssnitt och smarta framkallningsmoduler kommer du att kunna effektivisera ditt arbetsflöde och få större koll på dina fotografier.

Under kursen lär du dig att hitta i programmet och använda de vanligaste verktygen för redigering. Vi kommer bland annat prata om brusreducering, skärpa, dammborttagning, svartvitt och RAW-formatet. Vi går igenom hela arbetsflödet: vi importerar bilderna, redigerar och har slutligen en färdig bild redo för export till tryck eller webb. Vi redigerar bilder tillsammans för att du som deltagare ska få insikt i vad som händer och varför det händer.

Du kan enkelt ladda ner en demo på Lightroom.

Tid

(Måndag) 18:00 - 21:00

Plats

Göteborg

Göteborg

Utbildare

Mästerfotohttps://masterfoto.se/kontakt/

X