Gå Kreativ nattfotografering | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

Kreativ nattfotografering

2016ons24aug20:00ons23:00Kreativ nattfotograferingStockholm

Lär dig kreativ nattfotografering. På kursen visar vi nattfotografering.

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Kreativ nattfotografering

Nattfotografering – Skapa magi med ljus – i den mörka natten! Mästerfoto visar dig hur du får till bilder med alternativa ljuskällor och experimentella tekniker. Under den här kvällskursen kommer du verkligen få en chans att vara lekfull och kreativ – något som kan ta ditt fotograferande till oanade nivåer.

Denna kurs kommer kittla din kreativitet och fantasi som ingenting annat. Kvällen börjar med en kort genomgång och repetition. Vi går sedan igenom grunderna inom långa exponeringar. Till en början 30 sekunders-exponeringar, för att sedan fortsätta upp till flera minuter. Här krävs det timing, samt att alla i gruppen hjälps åt när vi skapar magi med ljus.

Till en början tar vi enskilda bilder med olika ljuskällor som belyser motivet, tanken är att du ska kunna använda en eller flera bilder tillsammans i Photoshop. Motivet kan vara en bil, en modell eller kanske en skulptur. Vi låter fantasin flöda denna natt och kommer bland annat att använda oss av ledljus, eld, rökgranater, ficklampor av olika slag, stålull och färgfilter.

Du kommer även få material och en guide till hur du enkelt lägger samman bilder i Photoshop. Med dina egna bilder från kursen, och färdiga bilder från oss, kan du själv testa dig fram i Photoshop senare.

Detta är en kurs för dig som har gått vår klassiska Kreativ Nattfotografering och vill ta fotograferandet ett steg längre.

Mer

Tid

(Onsdag) 20:00 - 23:00

Plats

Stockholm