Gå Fotoresa Japan 2024 | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

Fotoresa Japan 2024

2024fre09feb(feb 9)00:00tis20(feb 20)00:00Fotoresa Japan 2024Japan

Följ med på en fotoresa till magiska japan. Fotografera japanska makaker

Fotokurs beskrivning

Fotoresa Japan 2024

Gå direkt till kurs & anmälan Resa Japan 2024

Fotoresor 2024 Japan – Ett land bortom drömmarna och fantasin. Vi tar dig med på en resa från mångmiljonstaden Tokyo till frusna Makaker, tranor, svanar samt havsörn vid packisen.

Tidigt på morgonen kommer Makakerna ner från berget och värmer sig i det 28 gradiga vattnet. Ett skådespel som är svårt att beskriva utan att upplevt det själv. Nyfikenheten är stor hos dessa apor. Om en i flocken intresserar sig för dig eller din kamera då är snart resten av de nyfikna Makakerna i närheten och vill posera framför just ditt objektiv. Efter en heldag med Snöaporna så bär resan av mot Tokyo för utforska mer ut av den Japanska kulturen. Vi beger oss ut på Tokyos gator för att dokumentera och uppleva denna fantastiska stad. På kvällen ger vi oss ut på kvällsfotografering som du sent kommer att glömma.

Resan går vidare mot Hokkaido med Tranor, Sångsvan, Jättehavsörn och andra djur som vi utforskar under resans gång.

Under resans blir det tid till både bildvisning och samtal kring hur vi lyckas med att fånga Japan på bästa sätt. På kvällarna njuter vi av traditionell Japansk mat och diskuterar dagens upplevelser och fotografering. Det sägs att en Sushi inte är en Sushi om den intas utanför Japan.

Följ med och upplev våra resor till Japan 2024

Titta gärna in på fler fotoresor 2024 – Japan.

Mer

Tid

9 (Fredag) 00:00 - 20 (Tisdag) 00:00

Plats

Japan

Tokyo, Japan