Gå Fotoresa Japan 2022 | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

Februari, 2022

2022tor10feb(feb 10)00:00mån21(feb 21)00:00Fotoresa Japan 202200:00 - 00:00 (21) Japan, Tokyo, Japan Utbildare: Mästerfoto

Följ med på en fotoresa till magiska japan. Fotografera japanska makaker

Mer

Fotokurs beskrivning

Fotoresa Japan 2022

Gå direkt till kurs & anmälan Fotoresa Japan

Fotoresa Japan – Ett land bortom drömmarna och fantasin. Vi tar dig med på en resa från mångmiljonstaden Tokyo till frusna Makaker, tranor, svanar samt havsörn vid packisen.

Tidigt på morgonen kommer Makakerna ner från berget och värmer sig i det 28 gradiga vattnet. Ett skådespel som är svårt att beskriva utan att upplevt det själv. Nyfikenheten är stor hos dessa apor. Om en i flocken intresserar sig för dig eller din kamera då är snart resten av de nyfikna Makakerna i närheten och vill posera framför just ditt objektiv. Efter en heldag med Snöaporna så bär resan av mot Tokyo för utforska mer ut av den Japanska kulturen. Vi beger oss ut på Tokyos gator för att dokumentera och uppleva denna fantastiska stad. På kvällen ger vi oss ut på kvällsfotografering som du sent kommer att glömma.

Under resans gång blir det tid till både bildvisning och samtal kring hur vi lyckas med att fånga Japan på bästa sätt. På kvällarna njuter vi av traditionell mat och diskuterar dagens upplevelser och fotografering. Det sägs att en Sushi inte är en sushi om den intas utanför Japan.

Tid

10 (Torsdag) 00:00 - 21 (Måndag) 00:00

Plats

Japan

Tokyo, Japan

Utbildare

Mästerfotohttps://masterfoto.se/kontakt/

X