Fotoresor Island "Grand experience" | Fotoresor utomlands

Fotoresa Island - Grand experience 2024

2024lör14sep(sep 14)10:00lör21(sep 21)10:00Fotoresa Island - Grand experience 2024Island

Fotoresor 2022 till Island

Fotokurs beskrivning

Fotoresa Island – Grand experience 2024

Gå direkt till kurs & anmälan Fotoresa Island ”Grand experience”

Fotoresor 2024 Island – Följ med Mästerfoto på ett storslaget foto-äventyr. Islands underbara natur och fantastiska vulkanlandskap ger dig en fotoresa som du sent kommer att glömma.

Island förknippas ofta med aktiva vulkaner med sprutande lava, enorma glaciärer och varma källor. Vi på Mästerfoto förknippar ön med något mer – nämligen unika fotoupplevelser. Med denna kurs vill vi ge dig en fotoresa utöver det vanliga.

I en liten grupp tar vi oss till några av Islands allra vackraste platser. Du kan räkna med magiska landskap, oförglömliga soluppgångar och solnedgångar, vandringsturer och bad i naturliga varma källor. Landskapet kommer vara lekfullt varierande, med en blandning av slättland, bergskedjor, vattenfall och kustlinjer. I detta förtrollande landskap har filmer som Tomb raider, James Bond och Batman spelats in.

Vi bor tillsammans på hotell eller i hyttor där det serveras lokal mat från trakten. Vi börjar fotografera tidig på morgonen innan solen går upp och transporterar oss under dagen när ljuset inte är lika bra för foto. På kvällarna fotograferar vi eller går gemensamt igenom bilderna vi tagit. Ni får kreativ feedback och tips på vad ni kan förbättra inför nästa dag.

Under resan kommer vi på Mästerfoto inspirera och lära ut nya fototekniker. Du kommer garanterat hem med storslagna bilder och ett oförglömligt äventyr i bagaget. Väl mött, på en vacker fotoresa till Island.

Läs mera om resan nedan under innehåll, program och rekommenderade flyg.

Titta gärna in på fler fotoresor 2024 – Resa Island ”Grand Experience”.

Mer

Tid

14 (Lördag) 10:00 - 21 (Lördag) 10:00

Plats

Island

Keflavik airport, Iceland