Gå Fotokurs steg 2 | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

Mars, 2017

2017lör11mar13:00lör17:00Fotokurs steg 213:00 - 17:00 Stockholm Tyresö, Tyresö Utbildare: Mästerfoto

Fotokurs steg 2 Fortsättning

Mer

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Fotokurs Steg 2

Har du redan grunden? Den här kursen är för dig som vill komma vidare med din kamera. Under dagen får du chansen att utveckla din fotografering med flera praktiska övningar utomhus, tillsammans med oss och en modell.

Du förstår grunderna med kamerans inställningar och har koll på manuella inställningar. Om du vill gå vidare blir denna dag en utmärkt grund för ett mer kreativt fotograferande.

Under denna dagskurs är vi mestadels utomhus och fotograferar. Vi analyserar varandras bilder och jämför resultatet. Vi repeterar vissa grundtekniker för att de ska sitta på plats. Vi kommer att gå igenom allt ifrån komposition och ljusmätning till histogram och vitbalans. Du kommer att genomföra flera praktiska övningar och testa att frysa rörelser, rörelseoskärpa och panorering. Vi diskuterar fototekniker och tillbehör.

På plats finns också en modell/ atlet. Det kan vara en Mtb-cyklist, skateboardåkare eller något annat passande för årstiden.

För att få ut det mesta av denna kurs rekommenderar vi dig att gå vår Steg 1 kurs i fotografering, efter en månad eller två är det dags för denna uppföljning.

Tid

(Lördag) 13:00 - 17:00 Stockholm

Plats

Tyresö

Tyresö

Utbildare

Mästerfotohttps://masterfoto.se/kontakt/

X