Gå Fotokurs steg 2 - 3 | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

November, 2016

2016fre11nov(nov 11)18:00sön13(nov 13)15:00Fotokurs steg 2 - 318:00 - 15:00 (13) Tyresö, Tyresö Utbildare: Mästerfoto

Fotokurs steg 2-3 Avancerad

Mer

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Fotokurs steg 1-2

Välkommen till en helg fullspäckad med fotografering och roliga utmaningar, mitt i en naturskön miljö söder om Stockholm stad. Kursen är en blandning av Steg 2 och 3 – du kan därför förvänta dig en intensiv och mycket lärorik helg. Bland annat kommer du att få lära dig om perspektiv och djup, avancerad ljussättning, arbetsflöde och olika fototekniker.

Du behöver inte leta längre. Här är den intensiva och inspirerande kurs som du har längtat efter! Det här är nämligen kursen är för dig som vill dyka ned i fotografins värld under en hel helg. Vi möts upp på fredagskvällen, äter en gemensam middag och går igenom helgens program. Vi kommer även ha ett teori-pass redan första kvällen, för att vara redo för action på lördag morgon.

Vi går upp tidigt för att fånga morgonens ljus som bryter igenom morgondimman ovanför vattenytan. Vi befinner oss i en naturskön miljö och kommer att få njuta av landskapet hela helgen. På lördagen promenerar vi ut mot Notholmen vid Tyresö slott. Under denna gemensamma vandring får deltagarna olika uppgifter inför dagen.

Vi på Mästerfoto ger feedback på dina bilder och vi kommer aktivt tipsa och råda under dagens utmaningar. Genom praktiska övningar går vi igenom komposition, ljusmätning, ljussättning med blixt och konsten att hitta motiven. Mellan övningarna serveras det både lunch och fika.

På söndagen får vi ytterligare en soluppgång och fler timmar att utnyttja för utmaningar och nya fotoerfarenheter. Kanske är detta den djupdykning som ditt fotograferande behöver?

Tid

11 (Fredag) 18:00 - 13 (Söndag) 15:00

Plats

Tyresö

Tyresö

Utbildare

Mästerfotohttps://masterfoto.se/kontakt/

X