Gå Fotokurs steg 1 i Göteborg | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

Januari, 2018

2018lör27jan10:00lör14:00Fotokurs steg 1 i Göteborg10:00 - 14:00 Stockholm Göteborg, Göteborg Utbildare: Mästerfoto

Fotokurs Grundkurs fotografering. Lär dig grunderna i fotografering för att utvecklas

Mer

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Fotokurs Steg 1

Fotokurs grundkurs – Välkommen till en grundläggande fotokurs för nybörjare! Teori och praktiska övningar varvas och du lär dig använda kameran på ett kreativt och kunnigt vis. Äntligen kommer du en gång för alla att lära dig kamerans manuella inställningar och få stenkoll på exponering, bländare, komposition och vitbalans.

Vill du lära dig kamerans funktioner tillsammans med användbara fototekniker – då är det här kursen för dig. Vi lovar dig att den gröna inställningsknappen kommer att vara ett minne blott efter denna dag. Vi blandar teori med praktik i lagom takt, går igenom iso, bländare, slutartid, komposition, vitbalans, fokus och olika ljusmätningsmetoder.

Grundkursen är på fyra timmar, varav två timmar består av teori inomhus och resterande två timmar innebär praktiska övningar utomhus. Denna workshop är en bra inkörsport för dig som nyligen köpt en kamera och vill lära dig alla dess funktioner.

Du behöver en egen kamera som kan hantera manuella inställningar (Om du inte har någon kamera kan du hyra en av oss). Tag med kamera, laddade batterier och minneskort.

Tid

(Lördag) 10:00 - 14:00 Stockholm

Plats

Göteborg

Göteborg

Utbildare

Mästerfotohttps://masterfoto.se/kontakt/

X