Gå Fotokurs steg 1 i Göteborg | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

Fotokurs steg 1 i Göteborg

2017lör23sep10:00lör14:00Fotokurs steg 1 i GöteborgGöteborg

Fotokurs Grundkurs fotografering. Lär dig grunderna i fotografering för att utvecklas

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Fotokurs Steg 1

Fotokurs grundkurs – Välkommen till en grundläggande fotokurs för nybörjare! Teori och praktiska övningar varvas och du lär dig använda kameran på ett kreativt och kunnigt vis. Äntligen kommer du en gång för alla att lära dig kamerans manuella inställningar och få stenkoll på exponering, bländare, komposition och vitbalans.

Vill du lära dig kamerans funktioner tillsammans med användbara fototekniker – då är det här kursen för dig. Vi lovar dig att den gröna inställningsknappen kommer att vara ett minne blott efter denna dag. Vi blandar teori med praktik i lagom takt, går igenom iso, bländare, slutartid, komposition, vitbalans, fokus och olika ljusmätningsmetoder.

Grundkursen är på fyra timmar, varav två timmar består av teori inomhus och resterande två timmar innebär praktiska övningar utomhus. Denna workshop är en bra inkörsport för dig som nyligen köpt en kamera och vill lära dig alla dess funktioner.

Du behöver en egen kamera som kan hantera manuella inställningar (Om du inte har någon kamera kan du hyra en av oss). Tag med kamera, laddade batterier och minneskort.

Mer

Tid

(Lördag) 10:00 - 14:00 Stockholm

Plats

Göteborg

Utbildare

Mästerfoto

Fotokurser och fotoresor för fotografer som vill utvecklas kreativt. Lär dig från grunden till mer avancerad fotografi med kunniga kursledare inom många specialinriktningar. Följ med på naturfotoresor som ger dig upplägg för fotografer med platser och tider för bästa fotoljus.
https://masterfoto.se/kontakt/

Learn More