Gå Fotokurs steg 1 - 3 | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

Fotokurs steg 1 - 3

2022fre25nov(nov 25)18:00sön27(nov 27)14:00Fotokurs steg 1 - 3Tyresö

Fotokurs grundkurs till fortsättnig.

Fotokurs beskrivning

Fotokurs steg 1 – 3 – Stockholm

Gå direkt till kurs & anmälan Fotokurs steg 1-3

Nu har du möjlighet att lära känna din kamera ordentligt under en helg full med inspirerande utmaningar och vackra naturupplevelser. Ingen erfarenhet behövs, men gärna en stor dos nyfikenhet. Välkommen till denna inspirerande fotokurs där vi kombinerar från grundkurs steg 1, 2 & 3.

Under två hela dagar tillsammans med oss och likasinnade kommer du som deltagare att utmana dig själv med olika praktiska övningar och helt förkovra dig i fotografins värld.

Som kursdeltagare behöver ingen tidigare erfarenhet av fotografering, vi börjar helt enkelt från grunden. Under helgen samsas lagom mycket teori men en stor mängd praktisk fotografering. Du kommer att få tips och trix för att lära dig hantera kameran på ett smidigt sätt. Vi går igenom iso, bländare, slutartid, vitbalans och olika ljusmätningsmetoder.

Välkommen till en mycket inspirerande helgkurs som kommer förändra ditt fotograferande i grunden!

Mer

Tid

25 (Fredag) 18:00 - 27 (Söndag) 14:00

Plats

Tyresö

Utbildare

Mästerfoto

Fotokurser och fotoresor för fotografer som vill utvecklas kreativt. Lär dig från grunden till mer avancerad fotografi med kunniga kursledare inom många specialinriktningar. Följ med på naturfotoresor som ger dig upplägg för fotografer med platser och tider för bästa fotoljus.
https://masterfoto.se/kontakt/

Learn More