Gå Fotokurs steg 1 - 3 | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

November, 2020

2020fre20nov(nov 20)18:00sön22(nov 22)15:00Fotokurs steg 1 - 318:00 - 15:00 (22) Tyresö, Tyresö Utbildare: Mästerfoto

Fotokurs grundkurs till fortsättnig.

Mer

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Fotokurs steg 1-3

Nu har du möjlighet att lära känna din kamera ordentligt under en helg full med inspirerande utmaningar och vackra naturupplevelser. Ingen erfarenhet behövs, men gärna en stor dos nyfikenhet. Välkommen till denna inspirerande fotokurs där vi kombinerar från grundkurs steg 1, 2 & 3.

Tidiga morgnar med kameran ute i naturen. Låter det lockande? Under två hela dagar tillsammans med oss och likasinnade kommer du som deltagare att utmana dig själv med olika praktiska övningar och helt förkovra dig i fotografins värld. Vi startar kursen på fredag kväll med en gemensam middag och går då igenom helgens program och all utrustning. Efter frukosten på lördag morgon ger vi oss ut för att fotografera.

Deltagarna får utmaningar som ska genomföras och vi ger feedback på plats. Under lördagskvällen går vi igenom bilderna från dagen. Vi diskuterar vad som kan förbättras och vad man kan göra annorlunda. Ditt fotograferande kommer att utvecklas mycket genom detta. En stor fördel är att vi har söndagen på oss att fortsätta och fotografera på. Detta gör att feedbacken får landa och du hinner sätta nya idéer i verket, för att bli ännu bättre.

Du som kursdeltagare behöver ingen tidigare erfarenhet av fotografering, vi börjar helt enkelt från grunden. Under helgen samsas lagom mycket teori men en stor mängd praktisk fotografering. Du kommer att få tips och trix för att lära dig hantera kameran på ett smidigt sätt. Vi går igenom iso, bländare, slutartid, vitbalans och olika ljusmätningsmetoder.

Denna kurs är en bra grund för dig som nyligen köpt en kamera och vill utvecklas.

Läs mera om kursen nedan under innehåll och program.

Välkommen till en mycket inspirerande helgkurs som kommer förändra ditt fotograferande i grunden!

Tid

20 (Fredag) 18:00 - 22 (Söndag) 15:00

Plats

Tyresö

Tyresö

Utbildare

Mästerfotohttps://masterfoto.se/kontakt/

X