Gå Blixtkurs & Ljussättning - Göteborg | Fotokurs Sverige | Fotokurs kalender

Blixtkurs & Ljussättning - Göteborg

2021mån29nov18:00mån21:00Blixtkurs & Ljussättning - GöteborgGöteborg

Blixtkurs & ljussattning. Grundkurs i studiofotografering

Fotokurs beskrivning

Gå direkt till kurs & anmälan Blixtkurs & ljussättning Göteborg

Blixtkurs & Ljussättning – För att få till blixtljuset precis så som DU vill ha det, krävs en del kunskap. På den här kursen lär du dig grunderna i blixtfotografering.

Modeller eller produkter – motivet spelar inte någon större roll när det kommer till blixtljuset. För att kunna hantera blixtljus måste man förstå grunderna i blixtfotograferingen. När du har den kunskapen kan ditt framtida blixtfotograferande blir riktigt roligt och inspirerande.

Under denna kväll kommer vi att gå igenom allt som hör blixtfotograferingen till: ljusmätare, mjukt och hårt ljus, ljusformare, paraplyer och softboxar. Vi går igenom hur du ljussätter en modell på olika sätt och hur du kreativt kan arbeta med ljussättning. Här får det veta mer om det klassiska Rembrandt eller hur du skapar butterfly-ljuset.

Mer

Tid

(Måndag) 18:00 - 21:00

Plats

Göteborg

Utbildare

Mästerfoto

Fotokurser och fotoresor för fotografer som vill utvecklas kreativt. Lär dig från grunden till mer avancerad fotografi med kunniga kursledare inom många specialinriktningar. Följ med på naturfotoresor som ger dig upplägg för fotografer med platser och tider för bästa fotoljus.
https://masterfoto.se/kontakt/

Learn More