Damm på sensorn - Sensorrengöring | Fotokurser | Foto kurs
Har du fått damm på sensorn gör sensorrengöring så att du blir av med mörka fläckar

Damm på sensorn – Sensorrengöring

Undvik damm på sensorn eller gör regelbunden sensorrengöring

Det bästa tipset är att ta hand om din kamerautrustning när du byter objektiv. Undvik platser där det blåser och skydda kameran mot väta.  Undvik att vinden går rakt in i kameran som kan ta med sig småpartiklar rakt in kamerahuset.

Det kanske inte syns direkt men efter ett tag kan partiklarna nå sensorn och små mörka fläckar kan plötsligt invadera dina bilder. Förhoppningsvis får du inga partiklar som sätter sig på sensorn men om det skulle hända…

Läs mer om damm på sensorn & sensorrengöring

Läs mer om damm på sensorn & sensorrengöring

Damm på sensorn - SensorrengöringPatrik Lindqvist
0