Foto kurser från grunden - Lär dig fotografera | Fotokurs nybörjare
Foto kurser för nybörjare som lär dig grunderna i fotografering.

Foto kurser från grunden – Lär dig fotografera

Det finns många sätt att lära sig fotografera och många foto kurser att välja mellan. För dig som är nybörjare, lär dig fotografera från grunden med fotokurs Steg 1 – fotografering där vi går igenom allt du behöver veta. Har du köpt ny kamera eller om du inte har använt den så mycket och vill lära grundstenarna i fotografering. Kursen finns i Stockholm, Malmö, & Göteborg.

Vad är exponering? du får lära dig om bländare, slutartid & ISO men även exponeringstriangeln. Du får förståelse hur de påverkar varandra för att göra bilden ljusare eller mörkare.

Hur väljer du bländartal och hur påverkar detta skärpedjupet? men även Fokus, Ljusmätning & Histogram m.m

Kursen är på totalt fyra timmar. Två timmar inomhus med teori efterföljt av två timmar utomhus för praktiska övningar. Det kan vara övningar som att hitta rätt exponering, frysa rörelse eller att rörelsen blir suddig, panorering för att få en fartkänsla, följefokus men även ljusmätning och vitbalans.

Alla kända märken av systemkamera / kompaktkamera Canon, Nikon, Sony, Minolta, Panasonic, Olympus, Leica & Fujifilm m.m. som har manuella inställningar (M) fungerar bra till alla fotokurser.

Välkommen till dina nya fotokunskaper!

Med vänlig hälsning Patrik

Foto kurser från grunden - Lär dig fotograferaPatrik Lindqvist
0