Nattfotografering på Fotosidan akademi | Fotokurser | Foto kurs
nattfotografering i göteborg

Nattfotografering på Fotosidan akademi

Fotosidan Akademi – Om ni nu missat det, då påminner vi er om att Fotosidan akademi och Mästerfoto ger er möjligheten till att gå en Nattfotokurs online där vi går igenom grunderna i hur du fotograferar på natten. Det finns allt från hur du börjar till mer avancerade möjligheter, det kommer tips och tricks hur du planerar och utför dina tilltänkta bilder.

Du kan enkelt sitta hemma, på bussen eller tåget eller varför inte ligga i hängmattan på landet. Studera kursmaterialet och förbered en trevlig kväll ute med din kamera och stativ. Läsa på om olika moment och fototekniker för att sedan gå ut för att genomföra en övning i taget. Efter du har tagit dina planerade bilder så laddar du upp bilderna på webbsidan och får konstruktiv feedback av oss.

Det finns självklart andra fotokurser inom olika inriktningar på Fotokurs Online. Du kan hitta gratis nybörjarkurser som går igenom lätta grunder till mer avancerade kurser och inriktningar. Från kortare kurser upp till 6 månaders både som självstudier eller med kursledare som hjälper dig på vägen för att du som deltagare ska få bästa möjliga förutsättningar.

Ett annat alternativ är naturligtvis att följa med oss ut på en gemensam workshop antingen i Stockholm, Göteborg eller Malmö på natten. Du kommer få en fin kväll med mycket inspiration och nyttig information för att du ska lyckas med dina bilder. Du hittar vår nattfotokurs på Nattfotografering fotosidan.

Nattfotografering på Fotosidan akademiPatrik Lindqvist
0