Fotokurs i sommar? | Fotokurser | Foto kurs
Ta en privat fotokurs i sommar för att förbättra din fotografering

Fotokurs i sommar?

Privat fotokurs för familjen eller med en vän. Vi erbjuder dig till mitten av Augusti dig att gå en inspirerande och lärorik Fotokurs Skåne helt i privat regi. Här bestämmer du innehållet och kursen själv, intresserad av långexponeringar och nattfoto, porträtt i solljus eller landskapsfotografering? Eller är det just att ge dina bilder som behöver det lilla extra i lightroom eller Photoshop som du behöver hjälp med? Möjligheterna är stora för att utvecklas vidare inför resa eller en weekend med familjen

Du kanske sitter och funderar på en specifik sak inom fotografering. Låt oss vet och vi löser det.

Få 15% rabatt på privatkurser. Använd promocode ”sommar2016”. Erbjudandet gäller t.o.m 14 Augusti.

För mer information och anmälan, privatkurser fotografering.

Väl mött.

Fotokurs i sommar?Patrik Lindqvist
0