Få plaster kvar till Äventyr & upplevelse | Fotokurser | Foto kurs
Äventyr och upplevesle i Tyresta

Få plaster kvar till Äventyr & upplevelse

Snart dags för ett äventyr i Nationalparken i Tyresö.

Få platser kvar på denna kurs som gå av stapeln den 20-22 maj.

Äventyr och Upplevelse är en fotokurs som startar på fredag eftermiddag och avslutas på söndagen. Den innehåller allt ifrån paddling i kajak, lättare vandring, övernattning i vindskydd och äventyrsfotografering.
Den är för dig som vill utveckla fotograferingen inför din nästa resa, bli bättre på att fånga naturbilder eller nattbilden kring lägerelden. Du får även lära dig att ta porträtt med blixt utomhus, det kan vara en stillastående modell eller en person som cyklar mountainbike.

För mera information och anmälan, fotokurser.

Få plaster kvar till Äventyr & upplevelsePatrik Lindqvist
0

Leave a Reply