fotokurs-grundkurs-avancerad-6

Helgkurs i Tyresö

Helgkurs i fotografering. En kombinerad grundkurs och fortsättningskurs i fotografering hölls ute i Tyresö.  En mycket genuin plats med närhet till både skog och vatten. Är inleddes fredagskvällen med teori och grunderna i fotografering. Följt av Lördagen där det blev praktiska övningar och en del action med mountainbike. På kvällen blev det middag och bildvisning. Söndagen vaknade deltagarna upp redan vid 04.30 för att bli med till Nyfors och naturfotomorgon som en del i helgkursen. Bilder från Mästerfoto och deltagarna finner ni på hemsidan under galleriet.

Helgkurs i TyresöPatrik Lindqvist
0

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

X