Blixtkurs & Ljussättning | Fotokurser | Foto kurs

Blixtkurs & Ljussättning

Denna helg har varit full av spännande events och kurser från blixtkurs, nattfotografering, naturfotomorgon till Vildmarksmässan. Vi börjar med en liten rapport från Torsdagens ljussättningskurs i studio. Under tre timmar gick vi igenom 3st olika ljussättningar som Rembrandt, butterfly och ett sidoljus med karaktär. Dels testade vi olika ljusformare som paraplyer, softbox och reflektorer denna kväll. Genom att använda Profotos B1 i studio slapp vi kablar och externa strömkällor. Kvällen började med att sätta ett modelljus med en ljuskälla för att senare gå in på ljussättning med två ljus. Nu väntar vi med spänning på kursdeltagarnas egna bilder från kvällen. Nedan finner ni en bild från nedmonteringen av kvällen.

Lär dig Blixtkurs och ljussättning och Mästerfoto.

Blixtkurs & LjussättningPatrik Lindqvist
0

Leave a Reply