AMC Pacer X gästade bilfotokursen | Fotokurser | Foto kurs

AMC Pacer X gästade bilfotokursen

Trots skurar och viss kyla kördes helgens bilfotografering. Ett härligt gäng som deltog på kursen, allt från glada amatörer till de som har fotograferar bilar på fritiden. Dagen till ära hade vi Fredrik från tidningen klassiker som föreläste om hur just deras tidning tänker när det gäller ett reportage. Denna gång fick vi med två snygga modeller (bil och förare), tack till Magnus B som ställde upp med sin AMC Pacer X från 75. En bil som genast väcker tankarna till Waynes World.
Ett galleri med våra och deltagarnas bilder kommer inom kort att läggas upp på hemsidan. Till våren finns möjligheten att gåGå Fotokurs Stockholm med Mästerfoto.

.

AMC Pacer X gästade bilfotokursenPatrik Lindqvist
0

Leave a Reply