Rene timmerman

Grand slam i vårens Photowalk tävling

Vårens Photowalk tävling är äntligen avgjord efter en hård kamp om första priset.

Rene Timmerman grep återigen första platsen i vårens Photowalk tävling. Citat” man behöver inte titta långt eller zooma in för att hitta motivet”
Juryns motivering: En härlig bild som får en stanna till för att se på detaljer. Snyggt svartvit konverterad med fina detaljer och väl genomförd komposition.

2:a priset går till Antonia Balazs.
Jurynsmotivering lyder: En bild där färgen har plockats fram ur ett svartvitt foto är inte unik i sig. Dock ser vi inte detta så ofta vilket gör bilden intressant. Den innehåller fina detaljer och en bra textur, men även ett bra djup med diagonala linjer.
-En glad Antonia säger på telefon att hon är mycket glad över andrapriset i tävlingen.

3:e priset går till Camilla Rehnstrand med sin ”Totem”.
Juryns Motivering: En bild med sin centrala placering gör sig bra med all graffiti. Krispig med mycket detaljer.

I år har vi valt att göra ett omnämnande och det tillfaller Torbjörn Carlsson som har tagit ett motiv med stadshuset med en udda inramning.

Priserna:
1:a Skor Haglöfs L.I.M
2:a Stativ Vanguard
3:a Presentkort 750 kr Scandinavian photo

Ett stort tack till alla deltagare samt samarbetspartners för att göra denna photowalk möjlig.

En ny Photowalk kommer till hösten. Håll utkik efter datumen här på sidan.

Rene Timmerman

1:a Pris Rene timmerman

Antonia Balazs

2:a Pris Antonia Balazs

Camilla Rehnstrand

3:e Pris Camilla Rehnstrand

Torbjörn Carlsson

Omnämd: Torbjörn Carlsson

 

Grand slam i vårens Photowalk tävlingPatrik Lindqvist
20

2 comments on "Grand slam i vårens Photowalk tävling"

  1. Pingback: JAG VANN!…. | Divage

  2. Tack Mästerfoto för en mycket trevlig, lärorik och inspirerande photo walk. Mycket kul att mitt bidrag uppskattades och att jag även vann ett presentkort på Scandinavian Photo. Tack, det kommer väl till pass nu när jag behöver köpa en ny kamera.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fotokurser & fotoresor för fotografer – Bli en mästerfotograf!

Mästerfoto vill att du ska inspireras, utvecklas och få nya kreativa foto kunskaper. Vi hjälper dig ta bättre bilder.

På ett lättsamt och inspirerande sätt blandar vi övningar med teori. Mästerfoto erbjuder fotokurser, fotoresor & fotoupplevelser med praktisk inlärning för att du ska öva och lära dig på bästa sätt. Vi ger dig även direkt feedback på bilderna under kursen med utmanande uppgifter för att utveckla dina kunskaper kreativt.

Vilken fotokurs skall jag gå?

Våra fotokurser lockar både nybörjare och proffs – allt från grundkurs foto till mer nischade inriktningar som naturfoto, nattfoto & blixtkurs. Våra fotokurser finns i Stockholm, Göteborg & Malmö men möjligheter till privatkurs finns i hela landet. På fotokurserna använder du din egen kamera (det går att hyra) för att lära dig att hantera den på ett smidigt sätt. Gå in på fotokurser för att se vårat utbud av kurser.

Fotokurser grundkurs – efter en grundkurs i foto har du lärt känna din kamera, förstår grundläggande teori & kamerateknik samt har genomgått praktiska övningar. Den gröna knappen blir ett minne blott och Mästerfoto lär dig ta bättre bilder. Här finns b.l.a grundkurser foto & naturfoto.

Fotokurser kvällskurs – kortare fotokurser på ca 3 timmar en kväll i veckan. Praktiska & teoretiska kurser inom kamerateknik, bildbehandling som adobe lightroom classic cc & temainriktad fotografering som nattfotografering & blixtkurs & ljussättning.

Fotokurser helgkurs – riktar in sig på mycket fotografering med vald tema inriktning med viss del teori för att utveckla tekniken. En hel helg frossande i fotografering. Vi bor tillsammans & delar erfarenheter. Feedback på bilder & ett kreativt lärande. Kurser som Naturfotografering Landsort eller Kustlandskap Hovs hallar & Kullaberg.

Fotokurser Online – Mästerfoto erbjuder även fotokurser online. Från grundkurs foto till fortsättningskurser i fotografering. Titta in på www.fotokurs-online.se

Mästerfoto arrangerar även föreläsningar & utbildningar, samt olika tjänster inom fotografering, för både företag och privatpersoner.

Mästerfoto erbjuder fotoresor till Island, Japan och Kina.

Med våra fotoresor får du allt planerat med platser, tidpunkter & flexibla scheman för att få ut det bästa beroende på olika väderförhållanden under resan. Om du är amatör eller professionell är detta det perfekta sättet att bli inspirerad och att fördjupa dig i fotografering. Jag lovar att du kommer hem med riktigt bra bilder & nyutvecklade färdigheter från fotoresan.

Island fotoresa – följ med på ett fantastiskt äventyr till Island i fyra, sex eller nio dagar. Fotografera magiska vulkan, kustlandskap & dalar av varma nyanser. Koppla av i naturliga varma källor medans tittar på stjärnorna långt ut i vildmarken. Det finns även goda chanser till norrsken fotografering.

Japan fotoresa – är en resa som ligger varmt om hjärtat med unika landskap och djurfotografering, Japanska makaker, sångsvanar, jättehavsörn som sitter på drivis i soluppgången & dansande tranor är bara några saker vi kommer att uppleva under vår resa. Kulturen är mycket välkomnande & med ett varmt vulkaniskt bad (onsen), känner man sig återhämtad för nya äventyr.

Kina fotoresa – den äldsta existerande kulturen bjuder på porträtt i världsklass. Vi besöker lokalbefolkningen för porträtt i sina hem klädda i traditionella kläder. Risterrasser, solstrålar, landskap & de mystiska cormorant (skarv) fiskarna upplysta med gaslampor i gryningen. Denna resa är en blandning av riktigt fina porträtt locations & sago landskap.

Välkommen att utvecklas kreativt & hitta ditt nästa bildäventyr. Bli en bättre fotograf med Mästerfoto.

Fotokurs online webbkurs
Manfrotto professional photo
Profoto photo equipment
Hoya The difference is clear
Stöd Plan sverige i deras arbete
City Photo Tours i Stockholm
Konstexpo - fineart printing
Riksförbundet svensk fotografi
Stockholm fotomaraton
X