Vanguard hos Mästerfoto | Fotokurser | Foto kurs
vanguard photo equipment

Vanguard hos Mästerfoto

Mästerfoto kan idag presentera en ny samarbetspartner. Network innovation är idag leverantör av tjänster inom bild och media. I och med samarbetet har vi nu möjlighet att alltid ha det senaste från Vanguard i stativ och väskor ute på våra kurser. Du som deltagare har även möjligheten att låna ett stativ vid behov. Kanske är du i tankarna att köpa ett nytt eller står utan ett vid någon av kurserna. Kontakta oss innan och vi bokar ett stativ åt dig.
Varför Vangaurd och inte något annat märke, vi kände att stativen och väskorna höll en mycket hög kvalité samt att funktionerna är genomtänkta och smarta.

 

 

Vanguard hos MästerfotoPatrik Lindqvist
0

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X