Fotomässan och Sony timelapse | Fotokurser | Foto kurs
sony-timelapse

Fotomässan och Sony timelapse

Max fanns i Sonys monter under fotomässan och visade nyheter. Här presenterades nya A7 och A7r men även resterande fullformats sortiment. Under lördagen passade vi på att göra en Timelapse film. Med hjälp av en magicarm och en superclamp (035) monterade vi kameran uppe i ena gaveln på montern. Till min hjälp hade vi en extra Sony experia och triggertraps mobile dongle. Goggla så hittar ni den. Sagt och gjort från mässans start till stängning under lördagen blev det ca 10500 bilder. Nu plockade jag ut 3000 bilder och gjorde en timelapse i lightroom. Lite musik, bilder och lite fix så är det klart. En enkel video med enkla mått. 🙂

Fotomässan och Sony timelapsePatrik Lindqvist
0

Leave a Reply