photowalk-stockholm-12oktober-39

Vinnare på Photowalken

Höstens tävling blev oerhört jämn, det i fråga om både teknisk kvalité och kreativiteten bland fotograferna. Nu har vi äntligen utsett pristagarna för denna tävling.
Priserna består av presentkort hos Scandinavian Photo i Stockholm.

En ny Photowalk kommer till våren. Håll utkik efter datumen här på sidan.

Tack än en gång till Scandinavian Photo, Sony och Autodesk.

Ett stort tack även till er deltagare.

En mycket nöjd René berättade för oss efter tillkännagivandet att önskelistan är lång och presentkorten kommer väl till pass. Vi önskar honom en trevlig helg.

 
photowalk-stockholm-12oktober-39
Vinnaren får motivationen:
Vinnaren har ett gott öga till detaljer och förmågan att lyfta blicken lite högre upp än oss andra.
Att sedan kombinera två element i fotot med ett utsnitt som är tajt. Man stannar upp och ser på bilden en liten extra stund.
René Timmermans är en mycket värdig vinnare denna gång.
 
photowalk-stockholm-12oktober-24
På andra plats och med motiveringen:
Medan andra ser upp gör denna fotograf tvärt om, han hittar små detaljer i ett monokromt landskap.
Med en mystisk och lågmättad känsla från vardagen ger han nytt liv till sina alster.
En trollbindande bild från en tid för länge sedan.
Christer Fischier tar den värdiga andraplatsen.
 
photowalk-stockholm-12oktober-41
Tredje platsen ger oss mycket energi.
Att hösten kan vara såhär fin trodde vi nog inte. Som en färgklick och där den ena färgen byter plats med den andra och så vidare. Från grönt till rött, vidare till det orangea, gula och tillbaka till grönt. Med ett ljus som är magiskt.
René Timmermans tar även hem tredjepriset.

Vinnare på PhotowalkenPatrik Lindqvist
10

One comment on "Vinnare på Photowalken"

  1. En stort grattis till vinnarna. Spännande bilder som man önskar att man tog den själv. :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fotokurser & fotoresor för fotografer – Bli en mästerfotograf!

Mästerfoto vill att du ska inspireras, utvecklas och få nya kreativa foto kunskaper. Vi hjälper dig ta bättre bilder.

På ett lättsamt och inspirerande sätt blandar vi övningar med teori. Mästerfoto erbjuder fotokurser, fotoresor & fotoupplevelser med praktisk inlärning för att du ska öva och lära dig på bästa sätt. Vi ger dig även direkt feedback på bilderna under kursen med utmanande uppgifter för att utveckla dina kunskaper kreativt.

Vilken fotokurs skall jag gå?

Våra fotokurser lockar både nybörjare och proffs – allt från grundkurs foto till mer nischade inriktningar som naturfoto, nattfoto & blixtkurs. Våra fotokurser finns i Stockholm, Göteborg & Malmö men möjligheter till privatkurs finns i hela landet. På fotokurserna använder du din egen kamera (det går att hyra) för att lära dig att hantera den på ett smidigt sätt. Gå in på fotokurser för att se vårat utbud av kurser.

Fotokurser grundkurs – efter en grundkurs i foto har du lärt känna din kamera, förstår grundläggande teori & kamerateknik samt har genomgått praktiska övningar. Den gröna knappen blir ett minne blott och Mästerfoto lär dig ta bättre bilder. Här finns b.l.a grundkurser foto & naturfoto.

Fotokurser kvällskurs – kortare fotokurser på ca 3 timmar en kväll i veckan. Praktiska & teoretiska kurser inom kamerateknik, bildbehandling som adobe lightroom classic cc & temainriktad fotografering som nattfotografering & blixtkurs & ljussättning.

Fotokurser helgkurs – riktar in sig på mycket fotografering med vald tema inriktning med viss del teori för att utveckla tekniken. En hel helg frossande i fotografering. Vi bor tillsammans & delar erfarenheter. Feedback på bilder & ett kreativt lärande. Kurser som Naturfotografering Landsort eller Kustlandskap Hovs hallar & Kullaberg.

Fotokurser Online – Mästerfoto erbjuder även fotokurser online. Från grundkurs foto till fortsättningskurser i fotografering. Titta in på www.fotokurs-online.se

Mästerfoto arrangerar även föreläsningar & utbildningar, samt olika tjänster inom fotografering, för både företag och privatpersoner.

Mästerfoto erbjuder fotoresor till Island, Japan och Kina.

Med våra fotoresor får du allt planerat med platser, tidpunkter & flexibla scheman för att få ut det bästa beroende på olika väderförhållanden under resan. Om du är amatör eller professionell är detta det perfekta sättet att bli inspirerad och att fördjupa dig i fotografering. Jag lovar att du kommer hem med riktigt bra bilder & nyutvecklade färdigheter från fotoresan.

Island fotoresa – följ med på ett fantastiskt äventyr till Island i fyra, sex eller nio dagar. Fotografera magiska vulkan, kustlandskap & dalar av varma nyanser. Koppla av i naturliga varma källor medans tittar på stjärnorna långt ut i vildmarken. Det finns även goda chanser till norrsken fotografering.

Japan fotoresa – är en resa som ligger varmt om hjärtat med unika landskap och djurfotografering, Japanska makaker, sångsvanar, jättehavsörn som sitter på drivis i soluppgången & dansande tranor är bara några saker vi kommer att uppleva under vår resa. Kulturen är mycket välkomnande & med ett varmt vulkaniskt bad (onsen), känner man sig återhämtad för nya äventyr.

Kina fotoresa – den äldsta existerande kulturen bjuder på porträtt i världsklass. Vi besöker lokalbefolkningen för porträtt i sina hem klädda i traditionella kläder. Risterrasser, solstrålar, landskap & de mystiska cormorant (skarv) fiskarna upplysta med gaslampor i gryningen. Denna resa är en blandning av riktigt fina porträtt locations & sago landskap.

Välkommen att utvecklas kreativt & hitta ditt nästa bildäventyr. Bli en bättre fotograf med Mästerfoto.

Fotokurs online webbkurs
Manfrotto professional photo
Profoto photo equipment
Hoya The difference is clear
Stöd Plan sverige i deras arbete
City Photo Tours i Stockholm
Konstexpo - fineart printing
Riksförbundet svensk fotografi
Stockholm fotomaraton
X