photowalk-stockholm-12oktober-39

Vinnare på Photowalken

Höstens tävling blev oerhört jämn, det i fråga om både teknisk kvalité och kreativiteten bland fotograferna. Nu har vi äntligen utsett pristagarna för denna tävling.
Priserna består av presentkort hos Scandinavian Photo i Stockholm.

En ny Photowalk kommer till våren. Håll utkik efter datumen här på sidan.

Tack än en gång till Scandinavian Photo, Sony och Autodesk.

Ett stort tack även till er deltagare.

En mycket nöjd René berättade för oss efter tillkännagivandet att önskelistan är lång och presentkorten kommer väl till pass. Vi önskar honom en trevlig helg.

 
photowalk-stockholm-12oktober-39
Vinnaren får motivationen:
Vinnaren har ett gott öga till detaljer och förmågan att lyfta blicken lite högre upp än oss andra.
Att sedan kombinera två element i fotot med ett utsnitt som är tajt. Man stannar upp och ser på bilden en liten extra stund.
René Timmermans är en mycket värdig vinnare denna gång.
 
photowalk-stockholm-12oktober-24
På andra plats och med motiveringen:
Medan andra ser upp gör denna fotograf tvärt om, han hittar små detaljer i ett monokromt landskap.
Med en mystisk och lågmättad känsla från vardagen ger han nytt liv till sina alster.
En trollbindande bild från en tid för länge sedan.
Christer Fischier tar den värdiga andraplatsen.
 
photowalk-stockholm-12oktober-41
Tredje platsen ger oss mycket energi.
Att hösten kan vara såhär fin trodde vi nog inte. Som en färgklick och där den ena färgen byter plats med den andra och så vidare. Från grönt till rött, vidare till det orangea, gula och tillbaka till grönt. Med ett ljus som är magiskt.
René Timmermans tar även hem tredjepriset.

Vinnare på PhotowalkenPatrik Lindqvist
10

One comment on "Vinnare på Photowalken"

  1. En stort grattis till vinnarna. Spännande bilder som man önskar att man tog den själv. :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fotokurser & fotoresor för fotografer

Mästerfoto vill att du ska fotografera, inspireras och utveckla dina kunskaper inom fotografering.

På ett lättsamt och inspirerande sätt blandar vi övningar med teori. Vi erbjuder fotokurser, fotoresor & fotoupplevelser med praktisk inlärning. Vi ger dig direkt feedback på bilderna under kurserna, samt utmanande uppgifter för att utveckla dina kunskaper kreativt.

Vilken fotokurs skall jag gå?

Våra fotokurser lockar både glada amatörer och proffs – allt från grundkurser till mer nischade inriktningar som naturfoto, nattfoto & blixtkurs. Våra fotokurser finns i Stockholm & Göteborg. På kurserna använder du din egen kamera (det går att hyra) för att lära dig att hantera den på ett smidigt sätt. Gå in på fotokurser för att se vårat utbud av kurser.

Grundkurser – efter fotokursen har du lärt känna din kamera, förstår grundläggande teori & kamerateknik samt har genomgått praktiska övningar. Den gröna knappen blir ett minne blott.

Kvällskurser – kortare fotokurser på ca 3 timmar en kväll någon dag i veckan. Praktiska & teoretiska kurser inom kamerateknik, bildbehandling & temainriktad fotografering.

Helgkurser – riktar in sig på mycket fotografering med vald tema inriktning med viss del teori för att utveckla teknisken. En hel helg frossande i fotografering. Vi bor tillsammans & delar erfarenheter. Feedback på bilder & ett kreativt lärande.

Online – Mästerfoto erbjuder även fotokurser online. Titta in på www.fotokurs-online.se

Vi arrangerar även föreläsningar & utbildningar, samt olika tjänster inom fotografering, för både företag och privatpersoner.

Mästerfoto arrangerar fotoresor till Island, Japan och Kina.

Med våra fotoresor får du allt planerat med platser, tidpunkter & flexibla scheman för att få ut det bästa beroende på olika väderförhållanden under resan. Om du är amatör eller professionell är detta det perfekta sättet att bli inspirerad och att fördjupa dig i fotografering. Jag lovar att du kommer hem med riktigt bra bilder & nyutvecklade färdigheter från fotoresan.

Island – följ med på ett fantastiskt äventyr till Island i fyra, sex eller nio dagar. Fotografera magiska vulkan, kustlandskap & dalar av varma nyanser. Koppla av i naturliga varma källor medans tittar på stjärnorna långt ut i vildmarken. Det finns även goda chanser till norrsken.

Japan – är en resa som ligger varmt om hjärtat med unika landskap och djurfotografering, Japanska makaker, sångsvanar, stellar eagle som sitter på drivis i soluppgången & dansande tranor är bara några saker vi kommer att uppleva under vår resa. Kulturen är mycket välkomnande & med ett varmt vulkaniskt bad (onsen), känner man sig återhämtad för nya äventyr.

Kina – den äldsta existerande kulturen bjuder på porträtt i världsklass. Vi besöker lokalbefolkningen för porträtt i sina hem klädda i traditionella kläder. Risterrasser, solstrålar, landskap & de mystiska cormorant (skarv) fiskarna upplysta av gaslampor en tidig morgon. Denna resa är en blandning av riktigt fina porträtt locations & sago landskap.

Välkommen att utvecklas kreativt & hitta ditt nästa bildäventyr hos oss på Mästerfoto.

Fotokurs online webbkurs
Manfrotto professional photo
Tierra outdoor equipment
Sony photoProfoto photo equipment
Hoya The difference is clear
Tura Scandinavia
Stöd Plan sverige i deras arbete
City Photo Tours i Stockholm
Konstexpo - fineart printing
Riksförbundet svensk fotografi
Stockholm fotomaraton
X