Bilder från fotokursen i Katterjokk | Fotokurser | Foto kurs
katterjokk-fotokurs

Bilder från fotokursen i Katterjokk

Riksgränsen och Katterjokk samt en helg med actionfotografering, låter detta spännande? Mästerfoto anordnade tillsammans med turiststationen en helg fylld med spännande fotografering.
Nu ligger galleriet uppe från fotokursen i Katterjokk med fina bilder från en regnig helg, klicka här. Håll ögonen öppna för ett kurs datum till våren om du är sugen på att delta nästa gång. Eller varför inte bara åka upp och vandra i det fina landskapet som bjuds i detta område. Tack till Haglöfs som sponsrade med riktigt fina kläder.
Flera spännande resor och kurser finner ni på hemsidan.

Bilder från fotokursen i KatterjokkPatrik Lindqvist
2

2 comments on "Bilder från fotokursen i Katterjokk"

  1. Camilla Degerbjörk on

    Måste Tacka än en gång för en väldigt givande kurs! Trots regn & regn & åter regn så åkte man från Katterjokk full av inspiration! =) Nu bara invänta skotercross säsongen så man får börja använda sig av det man lärt sig. 😉

    • Tack själv för att ni ville trotsa regnet. Det glädjer mig att du blev inspirerad och lycka till med skotercrossen i vinter. Jag fick själv mycket inspiration under helgen med att se era bilder och hur vacker det är uppe i Katterjokk. Hit vill jag tillbaka.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X